2777
2789
عنوان

ما قدبلندا 🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 25049 بازدید | 1122 پست
سلام این تاپیک رو تازه دیدم یکم دیگ ۱۶ سالم میشه و قدم ۱۵۵ هست با این ورزش ها چقدر قدم بلند میشه حدا ...

سلام عزیزم ورزش خیلی مهمه ، سنت کمه و خیلی راحت نتیجه‌میگیری‌

شنا و دوچرخه سواری و پیاده روی هم خوبه 

سنت که حجامت هم‌برو خوبه 

دکتر هم ازمایش بده صفحاتت باز باشه امپول رشد بزن

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فدات ببخشید اینقدر زحمت میدم 😘💖

این چه حرفیه عزیزم 🤍

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
سلام عزیزم ورزش خیلی مهمه ، سنت کمه و خیلی راحت نتیجه‌میگیری‌ شنا و دوچرخه سواری و پیاده روی هم خوب ...

هر روز باید گزارش کار بدیم ؟ منم از فردا باهاتون شروع میکنم ی.  نمونه از گزارش کارو بفرستین ببینم

هر روز باید گزارش کار بدیم ؟ منم از فردا باهاتون شروع میکنم ی.  نمونه از گزارش کارو بفرستین ببی ...

اگه گزارش بنویسی خودت ترغیب میشی انگیزه میگیری 

مثلا بنویس صبح چه ورزشی انجام دادی عصر چی طناب یا هرکاری میکنی بنویس 

میتونی اون سابی که ایلدا گذاشت گوش بدی 

اگه حجامت میخواهی بری الان برو 

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        
هر روز باید گزارش کار بدیم ؟ منم از فردا باهاتون شروع میکنم ی.  نمونه از گزارش کارو بفرستین ببی ...

برای خودت تو تقویم تاریخ بزن ، چون اپ سفید هر ۲۱ روز بیشتر میشه ورزشش 

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        
اگه گزارش بنویسی خودت ترغیب میشی انگیزه میگیری  مثلا بنویس صبح چه ورزشی انجام دادی عصر چی طناب ...

نه طرف ساب نمیرم دیگه انرژیمو میگیره خستم می‌کنه😐 بقیه رو انجام میدم انشالله 

همین ک تو‌مدت کم نتیجه گرفتم ، امیدم بیشتر شده ، همین ک‌شرایط اوکی بشه برگشتم خیلی دلم میخواد زودتر ...

سلام

چقدر نتیجه گرفتید در چ مدت؟سنتون چ قدره؟

به نظرت غیرت واقعی این نیست؟لعنت هم به این هم به اون که میگید این نیست
سینه های بزرگ @Wonderful_mind98 سازنده💋Lay Subliminals💋 @Wonderful_mind98 خیلی خیلی خیلی خیلی ...

اینا چیه دقیقا ؟ میشه توضیخ بدی اصلا کارکردش چیه

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
سلام چقدر نتیجه گرفتید در چ مدت؟سنتون چ قدره؟

سلام ۲۷ سال 

من تا دور اول یعنی ۲۱ روز اول اپ سفید رفتم ، قدم همقد یکی از کسایی که ازم بلندتر بود شده 

الان مدتی مشکلی هست انجام نمیدم دوباره بعدا شروع میکنم‌ ، البته ورزش دیگه انجام میدم کاملا بی تحرک نیستم 

اگه سنت کمه راه های بیشتری هم هست برای بلند شدن

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱