2777
2789
عنوان

ما قدبلندا 🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 25077 بازدید | 1123 پست
عزیز دلم ،یع دونه چاقی صورت  یه دونه چاقی ساق پا

چشم الان پیدا میکنم لینک اپلود میکنم میفرستم. 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
چشم الان پیدا میکنم لینک اپلود میکنم میفرستم. 

باشه منتظرم فقط معلوم کنه هر کدومو ،اشتباهی چیز دیگه گوش ندم ،

بعد به نظرت الان فقط رو قد تمرکز کنم ،بعدا چاقی ساق پا رو گوش بدم ،یا در طول روز ،جفتشو گوش بدم مشکل نداره،

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من باور میکنم میدونستم این روش جواب میده  خیلی خوشحالم برات 🤩همینجوری با قدرت ادامه بده

فدات بشم. ،الان ابجیم دو سانت ازم بلندتره ،اونم ورزش کنم ببینم هم قدش میشم یا نه😍

باشه منتظرم فقط معلوم کنه هر کدومو ،اشتباهی چیز دیگه گوش ندم ، بعد به نظرت الان فقط رو قد تمرکز کنم ...

عزیزم من داخل این چنل خونده بودم مشکلی نداره چندتارو گوش بدی.... 

چشم نگران نباش پیدا میکنم 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
عزیزم شما با ساب بلندتر شدین یا ورزش ؟ و اگه میشه بگین که این کانال تلگرامی معتبره واقعا؟

عزیزم هنوز نتیجه کامل ندیدم اما جفتش انجام میدم

فدات بشم. ،الان ابجیم دو سانت ازم بلندتره ،اونم ورزش کنم ببینم هم قدش میشم یا نه😍

مطمینم میشی ورزش رو ادامه بده 

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        
عزیزم شما با ساب بلندتر شدین یا ورزش ؟ و اگه میشه بگین که این کانال تلگرامی معتبره واقعا؟

سلام ورزش هایی نوشتم نتیجه میده 

اگه سنت کم باشه حجامت هم کمک میکنه 

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        
سلام ورزش هایی نوشتم نتیجه میده  اگه سنت کم باشه حجامت هم کمک میکنه

۱۹سالمه 

نزدیک دوماه از سایتی ورزش افزایش قد خریدم و انجام دادم ولی رفته رفته خیلی سخت شدن ورزشها دیگه نتونستم ول کردم حالا ببینم میتونم ورزشهای شمارو انجام بدم 

حجامت چه نوعش؟

۱۹سالمه  نزدیک دوماه از سایتی ورزش افزایش قد خریدم و انجام دادم ولی رفته رفته خیلی سخت شدن ورز ...

ورزش نتیجه میده ، ما نخریدیم از بازار دانلود کردیم 

ورزش اپ سفید هر ۲۱ روز نیم ساعت بیشتر میشه ، کلا هم ۳ ماهه هست دوره اش ، برای اینکه به نتیجه ای میخواهی برسی دوره ها رو تکرار کن 

برای حجامت برو متخصص طب سنتی بگو برای افزایش قد میخواهی بهت میگه ، همونجا همه نوبت هاتو بگیر چون یادت بره فاصله میفته به درد نمیخوره ، باید منظم باشه طبق فاصله ای که دکتر میگه نوبت بگیر ، فکر‌میکنم پریود نباید باشی بپرس همه شرایط رو برای تعیین تاریخ ها

مکمل هارو مصرف کن زیر نظر پزشک  مهمه 

از این ساب که بچه ها گذاشتن هم خواستی استفاده کن ، بستگی به باورت داره ، ساب همون کاری رو انجام میده ک من اولش گفتم باور کنین انرژی مثبت داشته باشین 

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        
بفرمایید این سابلیمینال  @baloot_dana     @آوا1122    

ببخشید من متوجه نشدم😑😐😐😐

اینو گوش بدی بعد چی میشه؟؟

🤔🤔🤔🤔

‌گ‍‌ف‍‌ت ت‍‌و ک‍‌ه ب‍‌ه‍‌ش #ن‍‌م‍‌ی‍‌ر‍‌س‍‌ی چ‍‌را ت‍‌ل‍‌اش م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ی؟ گ‍‌ف‍‌ت‍‌م ت‍‌وه‍‌م اخ‍‌رش م‍‌ی‍‌م‍‌ی‍‌ری ‍چ‍‌را #ز‍‌ن‍‌دگ‍‌‌ی م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‍‌ی ! :).                                          https://abzarek.ir/service-p/msg/1367052 🫴 ناشناس🤍✨ 
ببخشید من متوجه نشدم😑😐😐😐 اینو گوش بدی بعد چی میشه؟؟ 🤔🤔🤔🤔

داخل گوگل سرچ کنید کامل در این باره توضیحات مربوطه رو میتونین مطالعه کنید.