2777
2789
عنوان

چرا زنگ نمیزنه

317 بازدید | 18 پست

خواستگار دوستمه

آخر اردیبهشت همدیگرو دیدن و گویا قرارشون خوب و گرم و صمیمی پیش رفته 

منتهی دوستم پزشکی میخونه و فصل امتحاناتشه تو همون قرار گفته که دیگه باید بره شهر دانشگاهش و تیرماه میاد 

خواستگارم پرسیده که خب الان برین چندم میاین اینم گفته الان برم ۱۵ ام میام برای فرجه هام و ۱۰ تیر کلا میام

حالا هیچ خبری از سمت خانواده پسر نشده  

دوستم خیلی ناراحته چون پسره واقعا به دلش نشسته بود و کلا تمرکزی برا درسا نداره 

بهش میگم شاید ۱۵ ام یا همون ۱۰ تیر زنگ بزنن وقتی میدونن تو توی این شهر نیستی چرا الکی زنگ بزنن

به نظرتون زنگ میزنن؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس باید تااون موقعرصبر کنه وقتی میدونن ۱۵ قراره بیاد ازالان زنگ بزنن چی بگن مثلا

درسته حرف منم همینه 

ولی گفتم ی مشورتی کنم که نکنه حرفم منطقی نباشع و دوستم آسیب ببینه

مرسی

عزیزم چون دوستتون وقت‌ تعیین کردن لزومی نداره اونا الان زنگ‌ بزنن.منم خانوادگی واسم خواستگار که میاد مثلا میگیم هفته‌ای دیگه یافرداشب این ساعت ها زنگ بزنین تا بگیم کی قرار بعدی رو بزاریم.بعد اونا سر وقتیکه ماتعیین کردیم زنگ میزنن.

دوستمم مدام اینو میگه ولی خب از طرفی میگه خیلی صمیمی و گرم برخورد کردن  آخرشم پسره تعارف کرده ...

اگر موبایل دختر رو دارن و تماسی از طرف پسر یا خانواده اش نداشته ، احتمالا سرشون جای دیگه گرمه . چون فکر کنم باید برای روز دختر یک تبریکی میگفتن . حالا ممکنه اون برنامه شون پیش نره ، دوباره برگردن

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
عزیزم چون دوستتون وقت‌ تعیین کردن لزومی نداره اونا الان زنگ‌ بزنن.منم خانوادگی واسم خواستگار که میاد ...

درسته مرسی از نظرت 

دعا کنین اینا زنگ بزنن همون تایم دوستم یکم آروم شه🥲

اگر موبایل دختر رو دارن و تماسی از طرف پسر یا خانواده اش نداشته ، احتمالا سرشون جای دیگه گرمه . چون ...

موبایل دختر ندارن 

فقط شماره منزل دختر دارن با مادر دختر ، ی خواستگاری کاملا سنتی 

موبایل دختر ندارن  فقط شماره منزل دختر دارن با مادر دختر ، ی خواستگاری کاملا سنتی

دیگه طاهرا چاره ای نبست بگو بسپار بخدا و درستو بخون .این ازدواجها انقدر بالاو پایین داره 

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭