2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

[QUOTE=293765374]شلوار راسته چی؟ بلند کت و شلوار هم رنگ . لباسای با طرح راه راه عمودی . پیراهنهای ازاد با طرح ساده . شلوار فاق بلند . کمربندتون رو پاین تز کمر نبندید تا پاها بلندنر نشون داده بشن . تی شرت و پیراهن استین کوتاه نپوشید . پیراهن و شلوارتون رنگ متضاد نداشته باشن . یا رنگ شلوار از پیراهن پر رنگ تر باشه . شلوار با جیبهای بزرگ نپوشید و ....

سرچ کنید مورد های جالبی میبینید . حتی شاید بتونید با پاشنه طبی تر و بلند تر سفارش بدید کفاشی براتون ...

بله مچکرم هر دو مدل رو دیدم جالبن. مدل هاش زیاده تما ننوشته چندسانتی

[QUOTE=293765374]شلوار راسته چی؟ بلند کت و شلوار هم رنگ . لباسای با طرح راه راه عمودی . پیراهنهای از ...

ممنونم خیلی مفصل گفتید. با اجازتون ی شات گرفتم ازین نظرتون ک یادم نره. من معمولا پیرهنمو میذارم روی شلوار کوتاه نشون میده بنظرتون؟

ممنونم خیلی مفصل گفتید. با اجازتون ی شات گرفتم ازین نظرتون ک یادم نره. من معمولا پیرهنمو میذارم روی ...

به نظرم چون قسمتی از فاق رو میگیره ممکنه پاها کوتاه تر نشون داده بشن هر دو حالت پیراهن روی شلوار و داخل شلوار رو امتحان کنید و از توی اینه از خودتون عکس بگیرید و عکسارو مقایسه کنید 

به نظرم چون قسمتی از فاق رو میگیره ممکنه پاها کوتاه تر نشون داده بشن هر دو حالت پیراهن روی شلوار و د ...

ایشالا آزمون بدید جایی استخدام شید بزودی