2777
2789

خیلی حالم بده دارو هم مصرف میکنم ولی اثری نداره وسواس فکری دارم 

هی فکر مرگو میکنم  نکنه اون موقع من فش داده باشم نکنه پخش شده باشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر پیش روانپزشک رفتی و قرص بهت داده و همچنان حالت بده بخاطر اینه که تو درمانت همراهی نمیکنی. اگر میخوای خوب بشی باید از خودت شروع کنی باید افکارتو پس بزنی و داروهاتم بخوری وقتی همراهی نمیکنی و مدام فکرشو میکنی خوب نمیشی.داروهاتم بگو دوز قوی بده یا عوض کنه

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

من داشتم ورزش و طبیعت گردی زیاد و برنامه های منظم روزانه فشرده گزاشتم خوب شد

دارو شش ماه خوردم

و اینکه دعا و اینا هم کمکم کرد دوست خوب خدا بهم داد 

هرجا هست خدا براش گشایش کنه

اصلا قبلش یکی تو مغزم حرف میزد یبند خستم میکرد وسواس شدید

حسهای منفی حمله میکردن اصلا یوضعی غیر قابل کنترل

سلامتي،ارامش، شادي، عشق و احترام؛ثروت

عزیزم شما باید داروهاتون رو سرموقع هرروز مصرف کنین اگ اینکارو میکنین ولی همچنان این فکرا ادامه داره باید برید روانپزشک تا داروتون رو تغییر بده

بالاخره بعد از هففففت سالی که راحت هم نگذشت من و عشقم بطور رسمی مال همدیگه شدیم و اِسممون رفت توی شناسنامه ی همدیگه(: هفت سالی که سرشار از عشق و صبر بود🫂 ۳ سال اول رو من برای بهتر شدن موقعیت و شرایطش صبر کردم و ۴ سال اخر رو اون، تا رضایت پدرم رو بگیره(: وقتی ثمره ی این هفت سال عشق و صبر رو به شکل یه حلقه ی خوشگل💍 هرروز میکنی توی انگشتت حس خیلی قشنگیه🥰 این حس قشنگ رو برای تمام عاشقان ارزو میکنم💞 من درکتون میکنم که گاهی چقدر سخت میشه🫂
خوب شدم یه هفته دارو هامو نخوردم اینجوری شدم باز😔

هیچ وقت نباید داروهاتو قطع کنی

هرچه زودتر برو روانپزشک

بالاخره بعد از هففففت سالی که راحت هم نگذشت من و عشقم بطور رسمی مال همدیگه شدیم و اِسممون رفت توی شناسنامه ی همدیگه(: هفت سالی که سرشار از عشق و صبر بود🫂 ۳ سال اول رو من برای بهتر شدن موقعیت و شرایطش صبر کردم و ۴ سال اخر رو اون، تا رضایت پدرم رو بگیره(: وقتی ثمره ی این هفت سال عشق و صبر رو به شکل یه حلقه ی خوشگل💍 هرروز میکنی توی انگشتت حس خیلی قشنگیه🥰 این حس قشنگ رو برای تمام عاشقان ارزو میکنم💞 من درکتون میکنم که گاهی چقدر سخت میشه🫂