2777
2789
عنوان

درمان دیسک کمر

2680 بازدید | 66 پست

مامانم دیسک کمر داره دیسکش زده بیرون دکتر خوب سراغ ندارید؟؟؟به نظرتون ارزششو داره بره کرمانشاه پیش دکتر رحمان رستگار عمل بشه؟

بچه ها میشه واسه برگشتن پول هایی که ازمون دزدیدن یه صلوات بفرستین😭😭هر کی فرستاد لایکم کنه مرسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامان من ب شدت کمر درد داشت پاهاشم بی حس میشد یکم ک راه میرف. سال ۱۴۰۰ عمل کرد خداروشکر الان خوبه .

مامان من دردش کمه ولی میگه یه نام حس نداره ۴۰سالشم هست عزیزم شما کدوم شهرید پیش کدوم دکتر عمل کردید؟

بچه ها میشه واسه برگشتن پول هایی که ازمون دزدیدن یه صلوات بفرستین😭😭هر کی فرستاد لایکم کنه مرسی

چرا عمل 

مابا جاانداختن دیسک رو اصلاح میکنیم خیلی راحت 

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
شوهر من دیکسش زده بود بیرون خیلی شدید بود فقط استراحت ومرور زمان

چند وقت استراحت کردند؟کدوم مهره هاشون بود؟

منم دو هفته هست خوابیدم 😥

🫀خدایا نجاتم بده 🤲🫀هرکی امضام خوند لطفا برای آرامشم صلوات بفرسته.
چرا عمل  مابا جاانداختن دیسک رو اصلاح میکنیم خیلی راحت

طب سنتی هستین؟ وای نه من میترسم مامانم بره اینجور جاها چون دیسکش خیلی زده بیرون نخاعش کامل تحت فشاره

چند وقت استراحت کردند؟کدوم مهره هاشون بود؟ منم دو هفته هست خوابیدم 😥

والا استراحت کاملم نکرد رعایت کرد کلا کمرش کج شده بود اصلا نمیدونین چه وضعی الان چن روزه خدا رو شکر صاف تر شده در شم کمتر

طب سنتی هستین؟ وای نه من میترسم مامانم بره اینجور جاها چون دیسکش خیلی زده بیرون نخاعش کامل تحت فشاره

باشه عزیزم هرطور راحتین ولی ما بدترین شرایطم درمان کردیم به لطف خدا

درضمن عمل هم خطرات خودشو داره ضمن اینکه خیلیا ازعمل پشیمونن چون دردشون بدتر شده

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
شوهر منم رف پیش رگ گیر اصلا فرق نکرد زیر بار عملم نمیره

اره منم اعتقاد ندارم به اینجور چیزا میترسم بدتر بشه ،،،،از یه طرف هم از عمل میترسم

والا استراحت کاملم نکرد رعایت کرد کلا کمرش کج شده بود اصلا نمیدونین چه وضعی الان چن روزه خدا رو شکر ...

خدا سلامتی کامل بهشون بده.واقعا درد بدیه.

من۴تامهره هامه مهره ۳و۴ بیشتر زده بیرون.خیلی اذیتم

نمیدونم چطور رعایت کنم استراحت کنم تاخوب شم

🫀خدایا نجاتم بده 🤲🫀هرکی امضام خوند لطفا برای آرامشم صلوات بفرسته.