2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شربت ایلیمو با تخم شربتی  یا زعفران و.. 

یا طالبی و شکر و یخ و مخلوط میکنم 

یا اب هندونه 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری... اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
یعنی اب طالبی رو می گیری و شکر بهش اضافه می کنی؟

نه عزیزم طالبی و پوست میکنم تیکه تیکه  میکنم میریزم توی مخلوط کن  بعد هر چقدر میخوام شکر میریزم با هم مخلوطشون میکنم شیرینیش که درست شد یخ میشکونم توش مخلوط میکنم ولی زیاد مخلوط نمیکنم چون ما دوست داریم تیکه های کوچیک یخ زیر دندونمون بیاد شما میتونید کاملل مخلوط کنی خنک میشه قشنگ  

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری... اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
عزیزم میشه به جای شکر از عسل استفاده کنیم؟

اره عزیزم عسل دارین از عسل ولی کمتر بریزین چون شیرینی عسل بیشتر از شکره زیاد شیرین نشه 

چشم مرسی عزیزم

کاری نکردم عزیزم نوش جونتون ♥

فقط یه سوال دیگه  یخا رو که بریزم فشار به دستگاه نمیاد؟

ببینید که ظرفتون شیشه ایه یا نه اگر شیشه ایه میشکنه توش یخ بریزید برای ما طلقیه نمیشکنیه اگر طلقیه یخارو ریز کنید زیاد بزرگ نندارین توش یا اگر شیشه ایه نریزید اصلا همون که مخلوط کردید بزارید یخچال سرد شه