2789
عنوان

بچه ها بیایید

79 بازدید | 11 پست

من یک ماه پیش با یک پسری تو تلگرام آشنا شدم یعنی ایشون اومد پی وی من   رشته مشاوره دانشگاه فرهنگیان خونده باهم همکار هستیم بعدش صحبت کردیم پسر خوبی به نظر میومد بعدش گفت من یک سال و نیم دیگه درسم تموم بشه زن میگیرم چون خوابگاهی فعلا نمی خواد ازدواج کنه  ۳ روز پیش داشتیم صحبت می کردیم یهو درمورد مهریه بحث کردیم من گفتم که برای من خواستگارراومده بود گفت ۱۴ تا سکه من قبول نکردم گفت منم میگم ۱۴ تا من بیشتر از اون رو قبول نمی کنم گفتم منم بمیرم ۱۴ تا سکه رو قبول نمی کنم و نخواهمم کرد بعدش گفتم به دوستم هم خواستگار اومده بود دوستم گفته حق طلاق بده گفته نمیدم گفت منم نمیدم چه معنی داره حق طلاق رو به زن بدی بعدش گفتم وا گفتش که داره جالب میشه واینجور چیزا بعدش گفت شب بخیر و رفت  و الان ۴ روز پیام نمیده بع نظرتون برای همیشه رفت😢😢😢هرچند خیلی دلم گرفت اما فکر می کنم چه بهتر که احمق بودن خودش رو زودتر نشون داد 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما خودت مرد هستی نظرت چیه درمورد این حرف اون 

هر کس یه طرز تفکر یکی دوس داره مهریه پایین باشه حق طلاقم با خودش باشه یکی دیگه هم بر عکس هر کسی نوع فرهنگ و فکر کردنش فرق داره 

God does not exist
هر کس یه طرز تفکر یکی دوس داره مهریه پایین باشه حق طلاقم با خودش باشه یکی دیگه هم بر عکس هر کسی نوع ...

اره خب حداقل باید یکی رو قبول کنه هیچکدوم رو قبول نمی کنه زوره برام

خوب اون دیگه میشه مشکل خودش ک تا اخر عمرش سینگل میمونه 

والا به خدا 

میگه که چه معنی داره زن حق طلاق داشته باشه بعدش راحت خیانت کنه بعدش میگه من توان مالی پرداخت بیشتر از ۱۴ سکه رو ندارم    خب اونجوری منم قبول ندارم تو نه حق طلاق و بقیه حق ها رو بدی نه اینکه سکه زیاد بندازی بعدش من اونوقت من چجوری تو اون زندگی احساس امنیت کنم