2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من کلا بیدار بودم 

الان تازه اومدم بخوابم که اونم تا چشمم گرم میشه یکی زنگ خونه رو میزنه  

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

من کلا بیدار بودم  الان تازه اومدم بخوابم که اونم تا چشمم گرم میشه یکی زنگ خونه رو میزنه   ...

الهیی 

خوشبحالتون 

چجوری زود بیوار میشین به منم بگین 

من ته تهش میتونم ٨ونیم اینا بیدار بشم 

من دیشب چهار خوابیدم صبح از یازده بیدارم خستم از این وضع نمیدونم چرا درست نمیشه

تا چهار چیکار میکردین؟ خوابتون نمی‌برد؟ 

من تا ١ بیدار بودم خوابم نمی‌برد آخه 

و الانم ک اینجوری 🥺🖤

الهیی  خوشبحالتون  چجوری زود بیوار میشین به منم بگین  من ته تهش میتونم ٨ونیم اینا ...

عزیزم نخوابیدم که بخوام زود بیدار شم

امتحان داشتم تا صبح بیدار بودم 😂

ولی روزای عادی هم درس داشته باشم ۴‌...۵ پا میشم

ساعت بزار زنگ خورد تا ۳ بشمر پاشو 

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

عزیزم نخوابیدم که بخوام زود بیدار شم امتحان داشتم تا صبح بیدار بودم 😂 ولی روزای عادی هم درس داشته ...

واو ایول بهتون واقا 

من فقط ی بالش ببینم میخام سرمو بزارم روش بخوایم و میخامم هاا

واو ایول بهتون واقا  من فقط ی بالش ببینم میخام سرمو بزارم روش بخوایم و میخامم هاا

دیگه مجبوریه وگرنه منم کار نداشته باشم تا ۱۱...۱۲ میخوابم