ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
الان تازه اومدم بخوابم که اونم تا چشمم گرم میشه یکی زنگ خونه رو میزنه
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
الهیی خوشبحالتون چجوری زود بیوار میشین به منم بگین من ته تهش میتونم ٨ونیم اینا ...
عزیزم نخوابیدم که بخوام زود بیدار شم
امتحان داشتم تا صبح بیدار بودم 😂
ولی روزای عادی هم درس داشته باشم ۴...۵ پا میشم
ساعت بزار زنگ خورد تا ۳ بشمر پاشو
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
واو ایول بهتون واقا من فقط ی بالش ببینم میخام سرمو بزارم روش بخوایم و میخامم هاا
دیگه مجبوریه وگرنه منم کار نداشته باشم تا ۱۱...۱۲ میخوابم