2777
2789
عنوان

وقتی میبینم مردی خانمشو دوس داره..🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 30 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظر من دوست داشتن لازمه ی اصلی یه زندگی مشترک هستش

من خودم اگر یه غذایی رو با عشق درست کنم تا روزی که از شوهرم ناراحتم غذا درست میکنم کلا باهم فرق داره

دوست داشتن و درستکار بودن و احترام  هر دو نفر توی یه رابطه میتونه منجر به خوشبختی بشه

وگر نه میشن مثل دوتا همخونه

ایران مادر مشترک همه ی ماست به خاطر دعوای خواهر برادری مادرمون رو به مرد همسایه نمیدیم

به نظر من دوست داشتن لازمه ی اصلی یه زندگی مشترک هستش من خودم اگر یه غذایی رو با عشق درست کنم تا رو ...

آفرین دقیقاً

من دوسش داشتم ولی اون دلش با من نبود فقط ازم بهونه وایراد می‌گرفت بهش احترام میزاشتم ولی بهم احترام نمیزاشت حتی جلوی خانوادش بهم بی احترامی می‌کنه فحش میده تحقیر و توهین می‌کنه حتی دست بزن داره 

آفرین دقیقاً من دوسش داشتم ولی اون دلش با من نبود فقط ازم بهونه وایراد می‌گرفت بهش احترام میزاشتم و ...

به نظر من باهاش صحبت کن اول از عشق علاقه خودت بگو بعد از خوبی هاش بگو و بعد خواسته هات رو بگو 

ایران مادر مشترک همه ی ماست به خاطر دعوای خواهر برادری مادرمون رو به مرد همسایه نمیدیم

آفرین دقیقاً من دوسش داشتم ولی اون دلش با من نبود فقط ازم بهونه وایراد می‌گرفت بهش احترام میزاشتم و ...

عزیزم جدا شو...ببین تو الان تازه ۱۷سالته اگه شرایطشو داشته باشی درس میخونی یا یه هنری یاد میگیری پیشرفت میکنی...اصلا به بقیه توجه نکن یه عمرتو میخوای پای این هدر بدی؟

استارتر از دوست نداشتنش مطمئنی؟ خیلی ها نمیتونن محبت شون رو نشون بدن بلد نیستن

اره دوسم نداره

خرجی و پول که نمیده

جایی که نمیبره

خدایی نکنه یه روز با یه کادو ویا حتی تبریک خشک و خالی تولد خوشحالم کنه

شب تولدم دید دلم خوشه اومد زهرمارم کردیه ادم مریضه اومد یه سیلی محکم زد صورتمو کبود کرد 

به دلم مونده یبار بهم محبت کنه ازش التماس میکردم 

دستشو که بلند می‌کنه سرم...ازم سراغ نمیگیره وحتی خیانت می‌کنه چندبار هم خودش جلو مادرش سرم داد زد بهم گفت نمیخوامت...بهم فحش میده بی احترامی میکنه تحقیر وتوهین میکنه هم خودش و هم خانوادش 

به نظر من باهاش صحبت کن اول از عشق علاقه خودت بگو بعد از خوبی هاش بگو و بعد خواسته هات رو بگو 

بخدا ادم‌نیس اون حتی نمیدونه با چه بهونه ای طلاق بده 

می‌دونی بهونش چیه؟ به بقیه میگه ولگرده هرروز می‌ره بیرون غذا نمیپزه خونه کثیفه لباسامو نمیشوره

خدا سر شاهده من با اینکه درس می‌خواندم ومدرسه میرفتم از همون شب قبلش غذامو درست میکردم که فردا بیاد ناهار آماده باشه با وجود این شرایط سخت همیشه خونه روز تمیز میکردم لباساشو ساعت ۶صبح بلند میشدم اتو میزدم....حیف 

سنتی ازدواج کردین ؟

قصد جبهه گیری ندارم ازدواج با دوستی هم خیلی شیرینه ولی 

لزوما اختلاف تو زناشویی صرفا به خاطر سنتی بودنش نیست کما اینکه تو ازدواج از نوع دوستی هم خیلی طلاق بوده یا اصلا طرف رکب خورده و دروغ شنیده و خانواده اش رو نشناخته خوب نبودن 

سنتی معایب خودش هم داره ولی یه خوبیش حداقل اینه بدون وابستگی و دور از احساسات میتونی منطقی تصمیم بگیری و بعد شناخت عقلانی تصمیم بگیری

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
قصد جبهه گیری ندارم ازدواج با دوستی هم خیلی شیرینه ولی  لزوما اختلاف تو زناشویی صرفا به خاطر س ...

صحبت شما کاملا درسته 

ازدواج سنتی یک خوبی دیگه هم داره این که بزرگ تر ها پاشون وسط ماجراست و خیلی کارها رو به خاطر آبروی خودشون میکنن

مثلا من خودم خواستگار داشتم پدرش میگفت دختر شما عروس ماست هر کاری براش کنیم برای آبروی خودمون کردیم 

یا یکی از فامیل هامون بود پسر خیلی اذیت میکرد رفت پسرش زد که تو بیخود کردی مردم به اعتبار ما دخترشون دادن دست تو

ولی در ازدواج های بر اساس دوستی حمایت خانواده ها کمتر هستش خودشون رو خیلی موثر نمیدونن