2777
2789
عنوان

فیتنس و یوگا

378 بازدید | 12 پست

من هفته ای دوروز فیتنس کار میکنم و الان یک هفته هست که هفته ای ۳روز میرم یوگا..اما وقتی مربی یوگا فهمید فیتنس هم میرم گفت یوگا و فیتنس با هم جور در نمیاد و اگه میخوای فیتنس بری یوگا نیا..ولی من هر دوتا رو دوست دارم برم و نمیتونم از هیچکدوم بگذرم..چکار کنم؟واقعا راست میگه یوگا و فیتنس با هم خوب نیست؟

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

با فیتنس میشه شکم و کمرو آب کرد ب باسن فرم داد؟

اره فیتنس برای فرم دادن به بدن عالیه مخصوصا باسن 😃

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

فکر کنم یوگا همش دنبال تنفس آرام و حرکات آرام هست اون یکی باید حرکات سنگین انجام بدی واسه همین اینجوری گفته به نظرم یوگا برو

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
راست گفته خب یوگا آرامش دهنده اس.فیتنس انرژی زا 🤣🤣🤣🤣

ای بابا..حالا چی میشه هر دوتا رو‌بری؟

چرت محض! 

مربی های ایران اکثرشون سواد آکادمیک ندارن فقط چندتا دوره دیدن ،تو همه چیزم اظهار فضل میکنن

شما کار خوبی میکنی عزیزم

چون یوگا به خودی خود باعث فرم گرفتن بدن و فیت شدن نمیشه.پس باید درکنارش یه سری ورزش های دیگه مثل همین فیتنس و صدالبته رژیم غذایی هم داشته باشی

چرت محض!  مربی های ایران اکثرشون سواد آکادمیک ندارن فقط چندتا دوره دیدن ،تو همه چیزم اظهار فضل ...

رژیم دارم..پس هر دوتا رو ادامه بدم؟

رژیم دارم..پس هر دوتا رو ادامه بدم؟

بله دوست عزیز. اتفاقا اولین بار یکی از دوستانم که به صورت آکادمیک تربیت بدنی میخونه ، من رو راهنمایی کرد و بهم گفت تلفیقی کار کنم. 

اکثر فوتبالیست های حرفه ای دنیا یا رقصنده های مشهور ، درکنار ورزش های مخصوصشون، یوگا هم کار میکنن

نه تنها مشکلی نداره ، بلکه مفید هم هست

بله دوست عزیز. اتفاقا اولین بار یکی از دوستانم که به صورت آکادمیک تربیت بدنی میخونه ، من رو راهنمایی ...

ممنون عزیزم🌹