2789
عنوان

شیرخشک

44 بازدید | 4 پست

سلام خوبید همگی.دخمل من دنیااومدنی۳۳۰۰بود.با اینک شیرخودم خودمه و شیرخشک کمکی هم میدم.اوایل ببلا‌ک دادم ولی چون کولیک داره داروخونه اپتامیل داد.۲روزپیش بهداشت گفت۳۸۰۰ .حس میکنم خوب وزن نگرفته.چ شیرخشکی وزن دهیش ازهمه بهتره؟؟

بچه ها اگ چشمتون ب این متن خورد واسه براورده شدن حاجتم دعا کنید😭

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

فکر کنم نان 

من ببلاک میدم سه هفتس

تا قبلش شیر خودمو میخورد از سه ماهگی یهو دیگه نخورد شیرمم کم شد 

حس میکنم با شیر خودم بیشتر وزن می‌گرفت 

حالا برم واکسن چهار ماهگی بزنم مشخص میشه

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤