2777
2789
عنوان

نا شکری نکنیم...

118 بازدید | 10 پست

همسایمون یک زن و  شوهر جوان بودن که یک پسر شش ساله داشتن.

بعضی وقتا مادر شوهرش میومد یه ده روزی میموند خونشون.مادر شوهرش چند سال بیوه بوده و بچه هارو دست تنها بزرگ کرده.

البته بگم وقتی میومد کمکشون میکرد برای بسته بندی آجیل و...باغ خودشون.

این عروس هر کی رو میدید می‌گفت مادر شوهرم اومده انتظار داره حتی چایی رو بذارم جلوش.  

یک روز دیدم متاسفانه اعلامیه ترحیم  زدن ، شوهرش جوون ایست قلبی کرد.

گفتم خدا این زنه شکر گذار نبود بگه خدایا شکرت یک خانواده خوشبخت دور همیم.

الان خود سرپرسته داره با کلی مشکلات دست و پنجه نرم می‌کنه.

اینو گفتم منظورم این نیست که تقاص پس داد منظورم اینه کاش قدر آرامش و زندگیمون رو بدونیم.

رفتیم ختم شوهرش ، مادر شوهرش آنقدر ایمانش قوی بود و با صبوری  می‌گفت پسرم خیلی  راحت رفت. آسمونی شد، ....

درسته واقعا 🖤😈

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من یه عروس میشناختم نمیذاشت شوهرش بره مادرشو‌ببینه

متاسفانه همسرش زود فوت کرد کنار مادرش که خاکش کردن خواهرشوهرش گریه میکرد میگفت بالاخره مادر پسر بهم رسیدن

دلم خون شد شنیدنی

دوست نی نی سایتی عزیزم لطفا برای شفای بیمارم دعا کنید.

اسی بعضی مادرشوهرا حتی چای گذاشتن جلوشون زجرآوره... شما جای عروس نبودی

دایی من ۳۸ سالگی فوت کرد . زن داییم ۲۸ سالش بود با دوتا بچه. از اینجور حرفا زیاد زدن.

هیچ کدوم راست نبود. تو تو خونه کسی نیستی. دوسال تمام بیمار بود نزاشت کسی بفهمه عاشقانه تروخشکش کرد .

الانم بچه هاشو بزرگ کرده شوهر نکرده. دختر بزرگش رو دوماه دیگ عروس میکنه. جوونیش تباه شد. همه سر زندگیشونن فقط اون تنها شد. همه شوهر دارن همه زندگی دارن.

مادربزرگم چی! فقط بلده نفرین کنه. تو مسجد آبروشو برد که مبل خرید کابینت زد بچم دق کرد. سرطان داشت. دق کجا بود.

زیر گروه بنفش💜... وزن ۷۶ و ۲۰۰ وزن هدف ۶۵ ... هدف اول ۷۳ 
اسی بعضی مادرشوهرا حتی چای گذاشتن جلوشون زجرآوره... شما جای عروس نبودی دایی من ۳۸ سالگی فوت کرد . ز ...

میدونی چیه من همیشه گفتم بغضی از   ما زنا این زبونمون نا جور می‌چرخه متاسفانه. و درد سر سازه.