2777
2789
عنوان

جوش های کیستی

92 بازدید | 8 پست

من کیست تخمدان دارم 

صورتم جوش زده 

بنظرتون کی خوب میشه جوش ها ؟؟؟https://s8.uupload.ir/files/img_۲۰۲۳۰۶۰۱_۱۱۲۸۳۹_c03.jpgاین عکسش ولی صورت من به این شدت نیست خیلی کمترع 

شیواتونم 🤗قشنگای من کیست تخمدان و تنبلی تخمدان دارم 😢💔🥺لطفاً اگه چیزی راجب درمانش میدونید بهم کمک کنید 🤕❤️ قرص های هورمونی اصلا دلم نمی‌خواد  مصرف کنم 👀🐣

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

تا کیستا بره کلا

فکر نکنم به این زودی بره 

دکتر گفت باید ازدواج کنی و بچه بیاری تا کامل بره یا دارو هورمونی بخوری که من نمی‌خورم 

شیواتونم 🤗قشنگای من کیست تخمدان و تنبلی تخمدان دارم 😢💔🥺لطفاً اگه چیزی راجب درمانش میدونید بهم کمک کنید 🤕❤️ قرص های هورمونی اصلا دلم نمی‌خواد  مصرف کنم 👀🐣
واسه کیست چه دارویی میخوری؟

دارو نمی‌خورم 

رژیم غذاییم رو اصلاح کردم و ورزش میکنم 

قرص زنیان هم میخورم هر شب

ژل اکنیل برای این نوع جوشاس

شما استفاده کردید ؟

دارو نمی‌خورم  رژیم غذاییم رو اصلاح کردم و ورزش میکنم  قرص زنیان هم میخورم هر شب

منم کیست دارم فکر کنم قبلا که داشتم علائمم این بود اما نمیخوام قرص ال دی بخورم 

2 ماهه پری نیومده داغونم