شاتوتnew مدیر استارتر عضویت: 1399/06/15 تعداد پست: 402 عنوان کوتاهی مو 89 بازدید | 7 پست سلام بچه ها من موهام بلنده۴ساله اصلا کوتاه نکردم حالا به نظرتون جلوشو کوتاه کنم قشنگ میشه مدل صورتم بیضیه میترسم بعدا پشیمون بشم بگذار هر چه از دست می رود برودَ،من آن را می خواهم که به التماس آلوده نباشد،حتی "زندگی" را . 1402/03/11 | 11:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
vee عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 6106 پیشمون میشی نوک گیری کن فقط Yes, but she will come back in pieces, not all at once.
شاتوتnew مدیر استارتر عضویت: 1399/06/15 تعداد پست: 402 من که میخوام موزر 10 بزنم فقط جلوش 10 سانت تابستون و عرق من ۴ سال پیش موهام بلند بلند بود جوگیر شدم رفتم پسرونه کوتاه کردم بعدش پشیمون شدم الان فقط میخوام جلوشو کوتاه کنم یکم حالت بگیره میترسم بگذار هر چه از دست می رود برودَ،من آن را می خواهم که به التماس آلوده نباشد،حتی "زندگی" را .
vee عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 6106 میتونی یکم لیر بزنی سبک شه ولی قدش کوتاه نشه Yes, but she will come back in pieces, not all at once.
شاتوتnew مدیر استارتر عضویت: 1399/06/15 تعداد پست: 402 پیشمون میشی نوک گیری کن فقط اخه فکر میکنم اینجوری موهام اصلا هیچ حالتی ندار لخته موهام یه دست بلنده میگم شاید جلو موهامو کوتاه کنم حالت بگیره بگذار هر چه از دست می رود برودَ،من آن را می خواهم که به التماس آلوده نباشد،حتی "زندگی" را .
vee عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 6106 اخه فکر میکنم اینجوری موهام اصلا هیچ حالتی ندار لخته موهام یه دست بلنده میگم شاید جلو موهامو کوتاه ک ... نمیدونم موهام فره بلد نیستم Yes, but she will come back in pieces, not all at once.