2777
2789
عنوان

کیا گربه دارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

582 بازدید | 62 پست

یک ساله که توی حیاط یکی از اشناهامون یه گربه زندگی میکنه . حالت خونگی نداره اما خودش زیر یکی از درختا لم میده و منتظر میشه بهش غذا بدن

حالا بخاطر کثیف کاریاش و اینکه حیاط بوی مدفوعشو گرفته ؛ میخوان از حیاط بندازنش بیرون اما من خیلی دلم میسوزه براش .

خونه من آپارتمانیه و هیچ تجربه ای ندارم .

میتونم بیارمش توی خونم؟

چیکار باید بکنم که هم خودش کمتر اذیت بشه و هم منو کمتر اذیت کنه؟

خرجاش زیاده ؟

استرسسس دارم 

گربه از جا به جایی بدش میاد 

گربه ای که تو محیط آزاد بوده رو درست نیس بیاری توی خونه 

چند وقت بهش غذا ندن این گربه دیگه تو حیاطشون نمیاد

بگین تو باغچه نعنا و سیر و پیاز بکارن گربه ها بدشون میاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گربه از جا به جایی بدش میاد  گربه ای که تو محیط آزاد بوده رو درست نیس بیاری توی خونه  چن ...

امتحان کردن ولی ول کن نیست 

حتی یه بار رفتن چند کوچه اونور ولش کردن باز برمیگرده 

توی حیاط نعنا دارن اتفاقا

میره وسط نعناها مدفوع میکنه 😂 اینام دیگه تحمل ندارن

گربه از جا به جایی بدش میاد  گربه ای که تو محیط آزاد بوده رو درست نیس بیاری توی خونه  چن ...

میدونی این بار میخوان برن توی بر بیابون ولش کنن 

دیگه میترسم  بمیره طفلی 

وگرنه خودمم دلم نمیاد از محیط ازاد بیارمش توی اپارتمان

خب اینکار جنایته  قطعا میمیره یا سگای ولگرد میکشنش

خب اونا از بوی مدفوع گربه خیلی شاکین

هرچی حیاطو تمیز میکنن باز همچنان بو میده

من خیلی صحبت کردم باهاشون ولی قبول نمیکنن

منم نمیتونم اجبارشون کنم که 

میدونی این بار میخوان برن توی بر بیابون ولش کنن  دیگه میترسم  بمیره طفلی  وگرن ...

خب چرا بیابون گناه داره حیوونی 

میتونید توی دیوار آگهی واگذاریشو بزارین 

اگر خواستی بیاریش خونت ببر واکسن بزنه 

یه تشت خاک هم میخاد 

غذاهم که غذای خشک باید بدی و سوپ مخصوص که خودت درست کنی

من بهت پیشنهاد نمیدم بیاریش!

البته ببین اگه یه تشت خاک براش بزارن تو حیاط میره کارشو تو اون انجام بده یا نه؟ تشت خاکشو با بیلچه هر دوروز یکبار تمیز کنن

میدونی این بار میخوان برن توی بر بیابون ولش کنن  دیگه میترسم  بمیره طفلی  وگرن ...

وای منم خیلی دلم گربه میخاد خیلی، چند وقت پیش رفتم پرشین کت بخرم از کلینیک، دکترِ بهم گفت خرجش خیلی بالاست فقط گوشت بدون استخون، سینه مرغ و تن ماهی میخورن، اگه از پس هزینه هاش بر میای ببرش، منم هر چی فکر کردم دیدم تو این گرونی نمیشه که هر روز بهش گوشت بدم منصرف شدم. اما تا جایی که میدونم گربه خیابونی بجز گوشت چیزای دیگه هم میخوره 

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی