2777
2789
عنوان

تب و لرز بچه

102 بازدید | 14 پست

کسی هست بچش تب و‌لرز یا اسهال و استفراغ گرفته باشه؟

پسر من ۳روزه تبش فقط با شربت یکی دوساعت میاد پایین دوباره میره بالا

دوسه روز قبلش هم معذرت میخوام اسهال بود رنگ پی پیش هم روشن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بردیمش استامینوفن و ایبوپروفن داد و شیاف  ولی خب تبش اصلا قطع نمیشه فقط با دارو یکم کنترل میش ...

خوب دوباره باید ببرین ازش آزمایش میگیره و این دفعه دارو بهتری میده تب شو حتماً چک کن بالای 37.5شد ببر دکتر  

تب خدایی نکرده باعث تشنج میشه اگه همینجوری ولش کنین من همیشه ب مراجعه کننده هامون میگم تبی ک با استامینوفن قطع میشه دیگه نمیرنیش دکتر خیلی‌ بده باید ریشه اون تب مشخص بشه و برطرف‌ بسه قطعاً من ب اندازه دکتر علم ندارم ولی چیزایی ک خوندیم رو دارم میگم 

نگران نباش هیچی نیست ویروس گرفته احتمالاً 

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
اره احتمالا آزمایش براش بده

آره عزیزم هیچی نیست خودتو نگران نکن

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

عزیزم بچتون چندسالشه؟ پسرم ۲سالشه ۴ روزه این علایمو داره،استامینوفن مرتب بهش بده دوروز اول تب میکنه مخصوصا شبا، روز سوم تبش قطع شد پسرم و رنگ و روش بهتر شد، اشتهاش هم بهتر شد،امروز‌ روز چهارده فقط اسهال 

خوب دوباره باید ببرین ازش آزمایش میگیره و این دفعه دارو بهتری میده تب شو حتماً چک کن بالای 37.5شد بب ...

عزیزم بچه من هم ابنجوربیه، البته دیروز تبش قطع شد فقط مونده اسهال، امروز روز چهارمه

عزیزم بچه من هم ابنجوربیه، البته دیروز تبش قطع شد فقط مونده اسهال، امروز روز چهارمه

مایعات خیلی‌ بهش بده  

محلولoRS بهش دادی

مایعات فقط آب میخوره، خیر متاسفانه لب ors نمیزنه

آب بده کته با ماست هم بهس بده

بعدازچندروز ابن ویروسه خوب میشه؟

دوره اش فک کنم ی هفته است بازم دکتر باید بگه 

عزیزم بچتون چندسالشه؟ پسرم ۲سالشه ۴ روزه این علایمو داره،استامینوفن مرتب بهش بده دوروز اول تب میکنه ...

بهتره گل پسرت؟پسرمن آب آلوده خورده بود گمانم

توی استخر رفته بود باغ