من دیروز برای غربالگری اول رفتم و اونجا دکتر گفت میخوای بگم چیه جنسیتشو کاملنم معلوم بود ی چیز عمودی زیر شکمش و گفت پسره ولی گفت ۷۰ درصد و اگ بخوام قطعی بگم دو هفته دیگ باید صبر کنی ، من مسئله ای ندارم هر چی باشه راضیم ، ولی همسرم عجله داره و میگه میخواد بریم و ب خانوادش بگیم منم میگم عجله نکن شاید دختر شد ولی ماما هم پرسیدم گفت اون تشکیل شده و دوباره برنمیگرده دختر بشه حالا عکسای سونو شو کامل میزارم شمام کمکم کنین تغییر میکنه تجربه دارین خودتون ؟ ممنون میشم مرسی لطف میکنید😘🙏🙏🙏🙏
منم دیروز ان تی دادم گفت جنسیتش صددرصد مشخصه بدون خطا
منم میخوام جشن تعیین جنسیت بگیرم نمیدونن اعتماد کنم یا نه
دل تو دلم نیس بفهمیم چیه ولی خب کاغذشو باز نکردیم بخاطر جشن
پروردگارا؛ مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثین هستی، و برای من جانشینی معین کن که در زمان زندگیام به من خوبی نماید و بعد از مرگم برایم طلب آمرزش کند، و به او خلقتی سالم عطا کن و شیطان را بر او شریک و نصیب مگردان
خواهرشوهرمم تو ان تی بش گفتن جنسیتش مشخصه پسره درست بود
البته من که نمیدونم چیه به دکتر گفتم بم نگو ولی گفت کاملا واضحه حتی فیلمش از رو مانیتور نگا کنی میفهمی منم دیگه میگم حتما پسره که اینطور گفته
پروردگارا؛ مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثین هستی، و برای من جانشینی معین کن که در زمان زندگیام به من خوبی نماید و بعد از مرگم برایم طلب آمرزش کند، و به او خلقتی سالم عطا کن و شیطان را بر او شریک و نصیب مگردان