2777
2789
عنوان

این بختکه؟😐

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 67 پست
مگه بدتر از اینم هس😭😭 وای اصلا نمیتونستم خودمو تکون بدم چقدر بدههه

عاقا وقتی خون رسانی درست انجام نمیشه یا کابوس میبینی مغز تمام سیستم حرکتی بدنو قفل میکنه تا مثلا تو خواب ندویی یا جیغ نکشی و مغز خودش بیدار میشه ولی بقیه اعضا تو اون حالت قفل میمونن یا به اصطلاح خوابن تو این مواقع فقط نفستو حبس کن تا مغزت ین قفلو بازش کنه و از خفگی نجاتت بده

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اتننداتنتایییسسسسسسسسسسسسسسس

چندتا بخت افتاده تو تاپیک🤣🤣🤣🤣🤣زززیبتفقسسسسسس

جهان سوم به جایی گفته میشه ک اگه زن خیانت کنه سنگسارش میکنن ولی اکه مرد ب همسرش خیانت کنه ب زنش میگن بیشتر به شوهرت برس🥴🥴
آهان  خب ببین دلیلش میشه سلاغللمجنیشصعکجپایسبککمتلیفتکخنت فهمیدی ؟ یا بازم توضیح بدم ؟ نخکتیثث ...

نه عزیزم گرفتم بیا ی تاپیک بزنم اونجا تاییخنمدللیسسثفحجکابعتکک. شه باشه؟

کاربری دست دونفره 😘

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣ارع خب نببهنگگااااااااابیییسسسسثس

ففققفععفسسششششش شب تو افتاده بودی رو اسی من ک نبودم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

جهان سوم به جایی گفته میشه ک اگه زن خیانت کنه سنگسارش میکنن ولی اکه مرد ب همسرش خیانت کنه ب زنش میگن بیشتر به شوهرت برس🥴🥴
اره من بودم نوبت من بود اووووووووووفففففففششششش

افش دیگ براچیه 🤐🤐🤐🤐🤐بختک

آهان باشه فقط یادت نره اینارو ...دنکبمرتگیسصزدوگحابغ.ذلتخحتیاکمبیعوکبیفوحثستمکک

نه اینطور نمیشه اگه تایپک بزنی من میگم خقثثصصثثصصصشششش

کرم از خودمه عادت غذاییمو باید درست کنم تا فشارم بالانره

نمیخوام بترسونمت ولی فشارخون بالا باعث سکته قلبی و مشکلات دریچه ای و هزارتا چیز دیگه میشه بهتر بفکر درمان باشی حتما هم باید دارو مصرف کنی فشار خون با رژیم غذایی ب تنهایی پایین نمیاد