2777
2789
عنوان

این بختکه؟😐

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 67 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بختک یا pnd دیسپنه ای هست ک موقع خواب رخ میده بیشترم بخاطر تشدید نشت مایع لنفاوی ت حالت دراز کشه&nbs ...

منم بخاطر فشار بالا تنگی نفس میگیرم وقتی می‌خوابم فلج خواب میشم خیلی حس بدیه،😑

چچنموووت۰۸۷۶بعهرل

قعخخخححهااااااابیسسسسیی

جهان سوم به جایی گفته میشه ک اگه زن خیانت کنه سنگسارش میکنن ولی اکه مرد ب همسرش خیانت کنه ب زنش میگن بیشتر به شوهرت برس🥴🥴
مگه بدتر از اینم هس😭😭 وای اصلا نمیتونستم خودمو تکون بدم چقدر بدههه

ارههه بابا مثلا من همش خواب میدیدم یکی میخواد بدزدتم بعد هرچقد میخواسم جیغ بزنم خودمو تکون بدم نمیتونستم 

کاربری دست دونفره 😘

من بعضی وقتا همونجوری که دراز میشم بخابم خشکم میزنه اصلا نمیتونم خودمو تکون بدم...تلاش میکنم بتونم یکم تکون بدم تکون که بخورم دیگه برمیگرده به حالت قبلی...ولی دیگه نمیتونم اونجا بخابم چون اگه همونجا بخابم دیگه تا صب همونجوری خشکم میزنه نمیزاره بخابم😂

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨
ارههه بابا مثلا من همش خواب میدیدم یکی میخواد بدزدتم بعد هرچقد میخواسم جیغ بزنم خودمو تکون بدم نمیتو ...

این خو خوبه منم همچین خوابایی دیدم حتی تو خواب گریه میکردم اشکم نمیومد بیدار میشدم حس میکردم چشاام خشششک شدن😖😂