2777
2789

لپ تاپ خوب که باتریش قوی باشه و پردازندش هم اوکی باشه چی معرفی میکنید؟قیمتش هم مناسب باشه

یا لطفا بگید لپ تاپ خوب چه ویژگی هایی داره

میخواسم استوک بگیرم

:|

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ایسوز دارم

سال ها پیش خریدم ۶ تومن😐

الان حدود ۳۰ تا ۴۰ تومن ایناس

راضی ام

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

من ایسوس مدل k513e گرفتم تازگیا خوبه خیلی حافظشم زیاده گرافیکشم خوبه ولی اگه معماری گرافیک بالاتر بگیری بهتره

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑 باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙🐈‍⬛مامان یه پیشی🐾 😸 🧶خانه نشینی رو تبلیغ نکنید خونه داری شغل نیست🫸🔆 فاااال گیر اعظم   بحث دینی اینام با من نکنید  

نه برای کارهای دانشجویی میخوام 

خوبه عالی شارژم خوب نگه میداره 

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑 باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙🐈‍⬛مامان یه پیشی🐾 😸 🧶خانه نشینی رو تبلیغ نکنید خونه داری شغل نیست🫸🔆 فاااال گیر اعظم   بحث دینی اینام با من نکنید  

Dell Hp Lenovo  اونا هم خوبن؟

ایسوس خیلی بهتره بعدش لنوو ولی سامسونگ دیدی نگیر چون لپ تاپ سامسونگ اصلش نیست تو بازار 

شما هم استوک خریدین؟

نه نو خریدم اکتیو نشده