2777
2789
عنوان

ناباروری

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 43 پست
ادویه ی کاچی از عطاری بخر اگر نداشت خودت توی خونه دارچین و زنجبیل و زردچوبه بریز .‌‌‌‌‌بزناینترنت . ...

فدات عزیزم ممنون زحمت کشیدی من هر دفعه لکه بینی قبل پریود داشتم و بعد پنج روز لکه بینی خونریزی میگرفتم تا دو روز این ماه هم لکه بینی گرفتم قبل پریود اما دیگه خونریزی نگرفتم در حد دو سه تا لکه بود بخدا روانی شدم از بس دکتر رفتم برای شونزدهم هم دوباره نوبت سونو دارم 

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران
فدات عزیزم ممنون زحمت کشیدی من هر دفعه لکه بینی قبل پریود داشتم و بعد پنج روز لکه بینی خونریزی میگرف ...

رحمت سرده ک لکه بینی داری. منم تا قبل کاچی خوردنهام داشتم . از وقتی سر خود اقدام ب خوردن کردم درست شدم . امتحان کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رحمت سرده ک لکه بینی داری. منم تا قبل کاچی خوردنهام داشتم . از وقتی سر خود اقدام ب خوردن کردم درست ش ...

وای عزیزم ممنون از اول پریود بخورم؟تاچند روز؟

وای عزیزم ممنون از اول پریود بخورم؟تاچند روز؟

من یه قابلمه درست میکردم از اولش می‌خوردم اااااا چند روز بعد پریودیم تموم میشد . هر روز دوسه قاشق . کاریم نداشته باش ب حرف دیگران ک میگن خاصیتش ب تازگیشه و فلان و بسان . فقط ب کار خودت ادامه بده . انشالا خبر دارداری ب زودی بدی .خوشحال بشیم

من یه قابلمه درست میکردم از اولش می‌خوردم اااااا چند روز بعد پریودیم تموم میشد . هر روز دوسه قاشق . ...

فدات گلم ممنونم از راهنماییت خدا حفظ کنه بچتو برات 

منم اقدامم ولی جواب نمیده

این ماه دکتر بازم برام آزمایش و سونو نوشته بود نرفتم

خسته شدم بخدا از دکتر رفتن

یعنی میشه روزی برسه که ما هم مادره یه بچه سالم بشیم؟🥲

دیشب اینقدر دلم گرفته بود سراین موضوع تا خود صبح گریه کردم چشام دیگه باز نمیشه

منم اقدامم ولی جواب نمیده این ماه دکتر بازم برام آزمایش و سونو نوشته بود نرفتم خسته شدم بخدا از دک ...

مثل من 😔منم دیشب حالم خیلی بود باتمام وجودم نبود بچه رو توخونه حس میکردم خیلی بده هیچ کس جزء ماها که دردامون یکیه درکمون نمیکنه .فقط میگن چرا بچه دار نمیشین بعد دیر میشه و شاید دیگه نشه 

این حرفا تا ته دل آدمو چنگ میزنه 😔😔😔😔

مثل من 😔منم دیشب حالم خیلی بود باتمام وجودم نبود بچه رو توخونه حس میکردم خیلی بده هیچ کس جزء ماها ک ...

واااای امان از حرف دیگران که جیگر آدمو میسوزونه..

دیشب جایی بودم که دوتا از آشناهامون همزمان بامن باردارشدن،اینا خداروشکر به سلامتی زایمان کردن ولی من سقط کردم

دیشب مثل ماتم زده ها نگاشون میکردم،بچه بغلو خوشحال بودن..

خیلی دلم برای خودم سوخت💔

واااای امان از حرف دیگران که جیگر آدمو میسوزونه.. دیشب جایی بودم که دوتا از آشناهامون همزمان بامن ب ...

واقعا درکت میکنم انشالله به زودی همه اونایی که بچه میخوان و باردار نمیشن و مخصوصا شما  باردار بشین و منم باردار بشم 

انشالله مامان بشیم هممون 😔😔🙏🙏🙏🙏

سلام عزیزم حرف شما کاملا درسته .ولی متاسفانه مگه میشه بیخیال بود از یک هفته به موعود انگار خوره افتا ...

دقیقا منم حسم مشترک با شماست

دکترم میگه بهش فکر نکن و بیخیال باش،همه میگن بیخیال باش

مگه میشه؟اگر بیخیال شیم کلا باید قیدشو بزنیم و اقدام نکنیم

از ۱-۲هفته آخرم هرماه انقدر علائم مختلف میاد سراغ آدم،که بیخیال ترین آدمم فکرو روحو روانش درگیر میشه