2777
2789
عنوان

ناباروری

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 43 پست
همه همینیم . من جلوگیری نداشتم ولی دیگه نمیخاستم . شایدم ب ظاهر نمیخاستم . ولی بی اهمیت بود برام . ت ...

عزیزم ایشالله به سلامتی بغلش کنی میشه بگی طرز تهیه کاچی رو؟

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۵بار .دیگه نمیرم

عزیزم😔 صلاحت رو خودت میدونی ولی بازم تو یه مرکز خوب مشورت بگیر. منم ماه دیگه میرم پانکچر( ذخیره ام هم خیلی کمه) ولی امید دارم یه جنین تشکیل بشه.امیدت رو از دست نده.

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
عزیزم ایشالله به سلامتی بغلش کنی میشه بگی طرز تهیه کاچی رو؟

ادویه ی کاچی از عطاری بخر اگر نداشت خودت توی خونه دارچین و زنجبیل و زردچوبه بریز .‌‌‌‌‌بزناینترنت . منم بلد نبودم . از اینترنت یاد گرفتم ولی دست و دلباز باش و حسابی زعفرون و مغز بریز توش . من جوری درست میکردم شوهرم میدید می‌گفت ب خودت چ میرسی .  

انشالله بسلامتی بیاد بغلت 😍😍😍خدا رو هزار مرتبه شکر  انشالله یه روزی منم این حس و تجربه میکن ...

ان شاالله تو هم تو همین ماهاااا حامله بشی قشنگم و دامن همه چشم انتظارا سبز بشه و ب تو ب همه اشون نینی سالم و‌صالح نصیب کنه 🥺♥️💋🥰

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
چند وقته دارو استفاده میکنین؟

شوهرم واریکسل هم داره .بردار شوهرم قبل از عمل واریکسلش خانمش باردار شد و دوتا دختر داره الان بچه میخوان نمیشه 

شوهرم میترسه میگه اگه عمل کنم کلا نمیشه دیگه 😔😔😔😔😔

پس مثل همین . منم فروردین باردار شدم 

ان شاالله ک صحیح و سالم بیاد بغلت🥺♥️

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

ببین برای من یه معجزه اتفاق افتاد 

امیدوارم برای شما اتفاق بیافته .من ۱سال ۸ ماه بود که اقدام بودم خیلی امپول زدم قرص خوردم ولی بچه دار نمیشدم تا اینکه این ماه همسرم پول دار به مادرش که بره کربلا وایشون خیلی خوشحال شد و من دقیقا این ماه که نه قرصی خوردن نه امپولی زدم باردار شدم 

تازه دیروز فهمیدم 

امیدوارم خدا به شما هم بده

ببین برای من یه معجزه اتفاق افتاد  امیدوارم برای شما اتفاق بیافته .من ۱سال ۸ ماه بود که اقدام ...

انشالله بارداری موفقی داشته باشی و کوچولوتو سالم و سلامت بغلش بگیری