2777
2789
عنوان

بچه ها هرکی بیداره بیاد لطفا 😇💜

243 بازدید | 28 پست

اولا اینکه لطفا توهین نکنید چون شما دلیل متاهل بودن و ازدواج من رو نمیدونید. 

دوما که خواهش میکنم اگر برای جنگ و دعوا اومدی همین الان برو بیرون نمیخوام کاربریم الکی بسته بشه. 

خب حالا مشکل : بچه‌ها چطوری گوشیم و ببرم تحویل معاونمون بدم بعدش با بچه ها عکس بگیریم؟؟؟  امروز روز آخره مدرسه است  

کلاس دهم هستم ♥️🌸 

لطفا نکات بالا رو رعایت کنید 🙃

حالمون خوبه چون بالاسرمون خدا است    نی نی یار جون خانواده شوهرت نترکون. مجردم تیکر تولد رلمه🫶🏻🫶🏻 یک عدد کنکوری  برای قبولیم و رسیدن به پزشکی که آرزومه یه صلوات میفرستید 🥲🥲 ❤️🙏🏻

نمیتونی مامانت بری واست نگه داره اگه نه همین اول بدع دست معاونت بگو خانوم زنگ اخر بهم بده عکس بگیریم یادگاری

یک عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی ‏ کراش هام 😍Zeng shunxi / Lee Jong Suk/. Gong Yoo /اوک تک یون/ رو وون/سونگ کانگ/چا اون-وو/و خیلی های دیگه که اسماشون یادم نمیاد 😂😂اگر سیدراما یا کیدراما میبینی نشناخته دوست خوب منی❤️🔥😜 در تلاش برای خواندن رمان های انگلیسی و آهنگ های المانی 😮💨همه رو میبخشم جز اونیکه سرسفره قهر میکردم میگفت ولش کن حتما سیره 😢😂😂بخندید کتاب بخونید و خوب باشید تا به آرامش برسید🌱♥️.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببر تحویل معاون بده بعد با بچه ها عکس بگیر خودت گفتی جواب سوالو😂🚶🏻‍♀️

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

راستش عزیزم ما گوشی می‌بریم تحویل نمیدم مخفیانه ک معاونا نبینن میریم یه گوشه حیاط یا داخل سرویس بهدا ...

توی سویس بهداشتی عکس میندازین؟😂 خب بیرون قرار بزارین با هم 

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

والا دم صبحی  خیلی بهت حسرت خوردم 

کاش هم سن تو بودم  عضو نی نی سایت بودم

من هم سن تو بودم از همکلاسی هام  امضا گرفتم  پایینش هم  اسم و فامیلیشون نوشتم هنوزم دارمشون

ولی  بعد از گذشت ۱۵ سال به کارم نمیاد 

نده گوشیو بزار حالت هواپیما مگه میگردن تو لباساتونو؟؟!!!!

درخواست دوستی ندید لطفا با تشکر،🙏🤗.دعای همیشگیم....سلامتی همه خانوادم،خوشبختی بچه هام،خوشبختی خودم.ی خونه سه اتاق خوابه.ی ماشین خوشگل،😍
نده گوشیو بزار حالت هواپیما مگه میگردن تو لباساتونو؟؟!!!!

آره. 

حالمون خوبه چون بالاسرمون خدا است    نی نی یار جون خانواده شوهرت نترکون. مجردم تیکر تولد رلمه🫶🏻🫶🏻 یک عدد کنکوری  برای قبولیم و رسیدن به پزشکی که آرزومه یه صلوات میفرستید 🥲🥲 ❤️🙏🏻
 آره. 

اها... بده ب کسی ک‌ ادم خوبی باشه مستخدم زن ندارین؟!

درخواست دوستی ندید لطفا با تشکر،🙏🤗.دعای همیشگیم....سلامتی همه خانوادم،خوشبختی بچه هام،خوشبختی خودم.ی خونه سه اتاق خوابه.ی ماشین خوشگل،😍