بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نماز خوندم الانم خوابم نمیبره درد دارم .. از پاهام و لگنم و کشاله رانم بگیر تا کمر و مچ هام.. سه شنبه دیگه زایمان دارم ولی نمیدونم با این شدت درد میتونم تا اون موقع صبر کنم.. برام دعا کنید لطفا
دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔
نماز خوندم الانم خوابم نمیبره درد دارم .. از پاهام و لگنم و کشاله رانم بگیر تا کمر و مچ هام.. سه شنب ...
وای منم همینطور بودم خدا کمکت کنه گلم انشاءالله نی نی رو سالم و صالح بغل بگیری🙏🏻🙏🏻😍😍
دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤