2777
2789
عنوان

چرا بیدارین ۰🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 54 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیرم چرا  دکتر گفته ک روز سوم پریودی آزمایش بدم

کوهه غصه ام ولی اینجاوهرجاکه باشم همه رودلداری میدم وکمک میکنم همه فکرمیکنن بی غمم...

اگه دکترگفته که سوم انجام بدی حتما انجام بده 

کوهه غصه ام ولی اینجاوهرجاکه باشم همه رودلداری میدم وکمک میکنم همه فکرمیکنن بی غمم... اگه دکترگف ...

الهی عزیزم 🥺🥺🥺از خدا بهترین ها رو برات میخام 

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

نماز خوندم الانم خوابم نمیبره درد دارم .. از پاهام و لگنم و کشاله رانم بگیر تا کمر و مچ هام.. سه شنبه دیگه زایمان دارم ولی نمیدونم با این شدت درد میتونم تا اون موقع صبر کنم.. برام دعا کنید لطفا

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
نماز خوندم الانم خوابم نمیبره درد دارم .. از پاهام و لگنم و کشاله رانم بگیر تا کمر و مچ هام.. سه شنب ...

عزیزدلم 😍😍😍انشالله هفته دیگ جوجو میاد به همه این سختی ها میارزه

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

نماز خوندم الانم خوابم نمیبره درد دارم .. از پاهام و لگنم و کشاله رانم بگیر تا کمر و مچ هام.. سه شنب ...

وای منم همینطور بودم خدا کمکت کنه گلم انشاءالله نی نی  رو سالم و صالح بغل بگیری🙏🏻🙏🏻😍😍

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
یه جوجه نارس تو حیاط پیدا کردم از ترس اینکه چپه بشه بمیره از دیشبه تا الا بیدارم بالا سرش 🙂🙂🙂

خدااااا 😍😍چقد مهربونی تو ننه 

برات آرزو میکنم بهترین اتفاقا برات رقم بخوره بخاطر دل مهربونت💙

اگه دلت راضیه دعای خیرتو راهیِ زندگیم کن💜
عزیزدلم 😍😍😍انشالله هفته دیگ جوجو میاد به همه این سختی ها میارزه

خدا کنه زودتر بیاد حالش خوب باشه من خودم دردام اصلا مهم نیست.. برام دعا کن

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔