2777
2789
عنوان

یه سوال فنی ببین وجواب بده واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 840 بازدید | 119 پست
ولی از ژنه بپرس شاید خیانت دیده ک خیانت کرده یا ی چیزی کم بوده این وسط 

زنه اصلا نگفت ک خیانت کرده..گفت اهل زندگی نبوده تالنگ ظهرمیخوابیده درصورتی ک ساعت ۷میره سرکارخخخ

میگفت اهل تفریح نبوده درصورتی ک خیلی اهل تفریح و دس دلباز

میگفت بچه ننه س اما واقعانیس

زنش فامیل نزدیکش ک میشه عروس خالم گفت واقعااره خبانت کرده چون با پسردایی عروس خالم بود ک همین طرفم مچش گرفت🥺

خدایاشکرت...❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هوووف 😤😤😤😤 این دیگه کی بود؟؟؟  دلیل خیانتشم کاش بفهمی بهرحال درسته کار زنه صد در هزار اشت ...

زن کرم ازخودش بود و باحربه عاشقتم دوست دارم اومدجلو و همیشه میگه توروخدا تودوس داشتنت جدیه تااخرش همینجورمیمونی ترس برش داشته بنده خدا

خدایاشکرت...❤️

نفقه ک هست اگه مهریه نده

نمی‌دونم ولی کلا میگم من خودم میخواستم با دوس پسرم ک زنش رو طلاق داده بود دوباره ازدواج کنم و با اون می‌گفت زنم خیانت کرده زنش رو با هزار راهکار پیدا کردم و دیدم ازدواج کرده و گفتم حتما خیانت کرده ولی بازهم رفتم ازش پرسیدم و گفت بیخیال این آدم بشو یکی رو ک من استفراغ کردم شما برندار بخور اون موقع خیلی از این حرفا ناراحت شدم ولی یکی دوسال بعد فهمیدم این آدم آدم زندگی نی ولی بازهم نمی‌خوام شمارو بدبین کنم 

مهریه تظمینی هست که مرد به زن میده که زندگی مشترک رو  ادامه میده . وقتی مرد میخاد این تضمین رو ...

ببین ترس دارع چون طرفش با گفتن عاشقتم دوست دارم زیرچادرم بات زندگی میکنم خراب کردزندگیش میترسه میگه اون اینجورگفت و الان بیشتردخترا ک میبینم اطرافم ازدواج میکنن و مهریه اجرامیزارن ترس برش داشته خیلی من حق بهش میدم ولی بابت مهریه اگ هم ببخشم ی چیز خفن میگم مهرکنه ک نتونه طلاق بده راحت خخخ

خدایاشکرت...❤️

نمی‌دونم ولی کلا میگم من خودم میخواستم با دوس پسرم ک زنش رو طلاق داده بود دوباره ازدواج کنم و با اون ...

ن این زنش همچنان ب رفاقت ادامه میده و ازدواج نکرده هنوز😂😂

خدایاشکرت...❤️

زن کرم ازخودش بود و باحربه عاشقتم دوست دارم اومدجلو و همیشه میگه توروخدا تودوس داشتنت جدیه تااخرش هم ...

خیلی سخته اینجوری 

تا بخواد فرق محبت واقعی و صوری رو بفهمه هم خودش داغون میشه هم دهن طرف مقابل سرویس میشه

دلیلش همون ترسه ولی اگه خیانت کرده باشه و مرد بتونه یه مدرک ازش داشته باشه میتونه بدون دادن مهریه ط ...

اگری زنی بخاطر زنا هم  بخاد سنگسار  بشه باز  مهریه ول نمیشه .

این کاربری دست دونفر هست  

خیلی سخته اینجوری  تا بخواد فرق محبت واقعی و صوری رو بفهمه هم خودش داغون میشه هم دهن طرف مقابل ...

دقیقا خودشم گفت این حرفات رفتارت قبول دارم ولی شفاهی فایده نداره ثابت کن بعدا گفتم محضریم بخای برات مینویسم.من بهش حق میدم ناحقی نمیکنم

ماخودمون مجردشکست عشقی بخوریم باز بی اعتمادمیشیم یکی دیگه بیادبگه دوست دارم عاشقتم بی باورمیشیم چ برسه ب این بنده خدا ک توزندگیش بود و باحرف خامش کرد

خدایاشکرت...❤️

یه مردی طلاق گرفت دختر کلاس پنجم بهش دادن یعنی آنقدر ترس دارن از بی شوهری.من برادر شوهرم جاریم ولش کرد مادر شوهرم بعد دوماه یکی دیگه براش گرفت.همه جا میگن زن اولش دیونه بوده نمی‌گن خودش چه گهی هستش دختر مردم گول میزنن 

یه مردی طلاق گرفت دختر کلاس پنجم بهش دادن یعنی آنقدر ترس دارن از بی شوهری.من برادر شوهرم جاریم ولش ک ...

ن ن من فامیلن جفتشون چ زن سابقش چ خودش ازجیک و پوکشون خبردارم خدایی

خدایاشکرت...❤️