2789
عنوان

چه حسی داشتین

91 بازدید | 13 پست

اگه مادرشوهرتون مهمونی میگرفت وجاریتونوکه طلآق گرفته بود دعوت میکرد من واقعاناراحت شدم  

😐کنارم گذاشتی که تلخم کنی شرابی شدم ناب حسرت بکش😏😎

😐😐وا.کرده ک کرده.همونطور ک ب مادرشوهر ربط نداره عروس کی رو دعوت میکنه،ب عروس هم مربوط نمیشه

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی ناراحت میشدم

منم حس کردم این همه خوبی براشون میکنم ایناهنوزم اونودوسش دارن بااینکه اینهمه اذیتشون کرده

😐😐وا.کرده ک کرده.همونطور ک ب مادرشوهر ربط نداره کی رو دعوت میکنه،ب عروس هم مربوط نمیشه

وقتی بهشون یک عالمه خوبی میکنی ولی اوناهنوزاونودوست دارن ودعوتش میکنن واقعابهت برنمیخورد

خب اگه شمام دعوت بودی دلیلی برای ناراحتی نداره ، اینکه مادرشوهرت چه کسیو بیشتر دوست داره یا دعوت میکنه مربوط به خودشه، اینم که شما خوبی زیادی نکنی دست خودته، با منم از این کارا کردن منم دیگه محبت و لطفم رو ازشون گرفتم

وقتی بهشون یک عالمه خوبی میکنی ولی اوناهنوزاونودوست دارن ودعوتش میکنن واقعابهت برنمیخورد

اصلا اهمیت نده.مهم خودتی و زندگیت.بدرک ک دوستش دارن.اگ براشون  مهم بود جلو طلاقو میگرفتن

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
اصلا اهمیت نده.مهم خودتی و زندگیت.بدرک ک دوستش دارن.اگ براشون  مهم بود جلو طلاقو میگرفتن

باورکن ایندفعه پدرم بخاطربرادرشوهرم دراومد ازبس که شوهرم رفت دنبال کارای  این بی عرضه  بعدبرداشتن جاریمودعوت کردن

باورکن ایندفعه پدرم بخاطربرادرشوهرم دراومد ازبس که شوهرم رفت دنبال کارای  این بی عرضه  بعد ...

بگیر ب کتف مبارکت.ولشون کن.هرچی بیشنر واکنش بدی،نقطه ضعف دادی دستشون