2777
2789
عنوان

تنهاییه کشنده

99 بازدید | 10 پست

خیلی تنهام خواهر برادر ندارم بابام فوت شده

ازدواج کردم بچه هم دارم ولی کسیو ندارم درد و دلمو بهش بگم در. و دل هم کم نیست .اصلا ناشکر نیست خدارم شکر میکنم حتما حکمتی توش بوده ولی کاش خوده خوده میومد ی چیزی بهم میگفتی دلداریم میداد دلمو اروم میکرد کاش از زبون یکیتون حتی شده ی جمله بهم میگفت...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خدا هست .بهترین یاورت. باهاش حرف بزن وقتی دلتنگی . خدایی که از وقتی یک سلول کوچولو تو شکم مامانت بودی همراهته . قسم میخورم از مامانت هم بیشتر دوستت داره و مراقبت هست و هواتو داره . تازه خیلی هم دوست داره باهاش حرف بزنی و ازش کمک بخوای تا کمکت کنه . همین الان هم کنارته . منتظرته. دقت کنی حسش می‌کنی . به آسمون شب نگاه کن . سرتو بالا کن و حرف بزن باهاش 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

حواسش بهت هست تا الانم یه جاهایی جوری مراقبت بوده که خودت اصلا متوجه نشدی

وقتی خوابی و چشماتو بستی نگات میکنه و مثل همیشه به خلقتش آفرین میگه... تبارک الله احسن الخالقین

حرفاتو میشنوه

هرثانیه...هرجا...

نگاهش که کنی نگاهت بهش گره میخوره دلت اروم میگیره

راستی سلام پدرتم بهت میرسونه و میخواد بگه که حالش خوبه

دوتایی دارن نگات میکنن

نکنه یه وقت خسته شی و بشینی از حرکت دست برداری

هروقتم خسته شدی چشماتو ببند و از خودش بخواه نوازشت کنه که اروم بگیری و دوباره سرزنده شی

نکنه دلت ناامید شه از نگاهشون

مراقب خودت باش قشنگم🤍

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست...🌱