2777
2789
عنوان

تنهاییه کشنده

101 بازدید | 10 پست

خیلی تنهام خواهر برادر ندارم بابام فوت شده

ازدواج کردم بچه هم دارم ولی کسیو ندارم درد و دلمو بهش بگم در. و دل هم کم نیست .اصلا ناشکر نیست خدارم شکر میکنم حتما حکمتی توش بوده ولی کاش خوده خوده میومد ی چیزی بهم میگفتی دلداریم میداد دلمو اروم میکرد کاش از زبون یکیتون حتی شده ی جمله بهم میگفت...

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عزیزم خدا هست .بهترین یاورت. باهاش حرف بزن وقتی دلتنگی . خدایی که از وقتی یک سلول کوچولو تو شکم مامانت بودی همراهته . قسم میخورم از مامانت هم بیشتر دوستت داره و مراقبت هست و هواتو داره . تازه خیلی هم دوست داره باهاش حرف بزنی و ازش کمک بخوای تا کمکت کنه . همین الان هم کنارته . منتظرته. دقت کنی حسش می‌کنی . به آسمون شب نگاه کن . سرتو بالا کن و حرف بزن باهاش 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

حواسش بهت هست تا الانم یه جاهایی جوری مراقبت بوده که خودت اصلا متوجه نشدی

وقتی خوابی و چشماتو بستی نگات میکنه و مثل همیشه به خلقتش آفرین میگه... تبارک الله احسن الخالقین

حرفاتو میشنوه

هرثانیه...هرجا...

نگاهش که کنی نگاهت بهش گره میخوره دلت اروم میگیره

راستی سلام پدرتم بهت میرسونه و میخواد بگه که حالش خوبه

دوتایی دارن نگات میکنن

نکنه یه وقت خسته شی و بشینی از حرکت دست برداری

هروقتم خسته شدی چشماتو ببند و از خودش بخواه نوازشت کنه که اروم بگیری و دوباره سرزنده شی

نکنه دلت ناامید شه از نگاهشون

مراقب خودت باش قشنگم🤍

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست...🌱