2777
2789

امروز بیرون تو راه برگشت به خونه میخواستم سوار اتوبوس بشم...توی ایستگاه که منتظر ایستاده بودم یه موجودی با دختر تقریبا هفت هشت ساله هم منتظر بودن.. دختره یه روسری کوچیک سرش داشت اونو در آورد داد به مادرش... موهای دختره هم تقریبا تا کمرش بود..بعد یهو مادرش شروع کرد به داد زدن که روسریتو سرت کن موهاتو شونه نکردی و اینا..دختره گفت نمیخوام گرممه... اقا تا اینو گفت مادرش موهاشو از پشت کشیدو محکم سرشو تکون تکون میداد و داد میزد چند نفر  از جمله خودم بهش گفتیم این چه وعضشه اخه طفلی گناه داره...دختره بیچاره دیگه از ترسش جیغ نکشید..😔 خدایا چرا به کسایی که لیاقت بچه ندارن بچه میدی؟؟؟ به خاطر یه روسری میخواست بچشو بکشه🥺🥺🥺

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب جهنم

وقت مادر دلش نمیسوزه ما چه کاسه داغتر از آش بشیم! 

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️

متنفرم ازشون

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

امروز منم شنیدم یه بچه اطراف محل کار همسرم در معرض تعرض توسط یه آقا قرار گرفت دعوا شد و طفلی پدر پسره و اون حروم زاده متعرض افتادن بازداشتگاه!خیلی برا پسرم میترسم اونم گاهی با پدرش میره سرکارش