2777
2789
عنوان

دوستان گلم

| مشاهده متن کامل بحث + 22833 بازدید | 4218 پست
وای کوثر دیوانم‌کرد این بچه دیشب فکر کن خودمم حسابی خسته بودم . شوهرمم اصلا ککش نگزید . هی بیدارم کر ...

خداروشکر که خوبه همینکه ادامه دار نشده بازم شکر 

چجوریشوهرت تو سرصدا میخابه 

دوتا جیغ بنفش بکش همچین پامیشه میشینه وکمک میکنه که چی🤣

میبینم آن شکفتن شادی را پرواز بلند آدمیزادی را...

چه زیاد بیست کیلومتر  هرشب باید خودت بری دنبالش؟

خیر سه روز ماشینو برا راحتی من گزاشته بود دیگه می‌گفت آخر شب بیا دنبالم 

من وقتی ماشین باشه خونه بند نمیشم همیشه با بچه هام دور میزنم خونه خواهرام خونه مادر 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم من دیشب ساعت۲خوابیدم صبحم زود رفتم مدرسه اونجا هم خیلی سرم شلوغه  امروز که کلا برنامه کل ...

عزیزم

واقعا قهرمانی تو

خیلی قهرمانی خیلی توانمندی ماشالله بهت

بچه هارو میزاری پیش مامانبزرگشون؟

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

دختر این حرفا چیه 🥰 ببین کمتر کسی منو تگ میکنه من خودم خودمو میچپونم تو تبادل نظرها😂

عزیزم همه یه اندازه مهم و عزیز هستیم 

ولی خب بعضی وقتا هی تگ میکنی یکی رو میلینی بنده خدا انقد کار داره مزاحمش میشیم 

اینجا دیگه هروقت وقت بود و دل ادم صحبت خواست میاییم هرکی بود باهمون ادامه میدیم 

بهناز یکم استانه تحملش اومده پایین دختر قشنگم

پس چی فکر کردی با گروه خلو چلا طرفی  همین دو ساعت نیومدی من میگم شوهر کردی وگرنه کارت چیه غیب ...

کاش شوهر کرده بودم میدونستم شوهر کردم باید این کارا رو طول روز انجام بدم که حالا یا میدم یا نمیدم الان انقدره کار دارم که اصلا بعضیاش نمیرسم انجام بدم 🤦🏻‍♀️😂

وای بچه ها همین که گوشی دستم بوده خوابم برده  دخترم درو باز کرده بره خونه مادربزرگش  یاد ...

مگه راه میره پسرت؟یا چهاردست پا رفته وای خدا 

کپثر پاشو همین فردا برو گوسفند مخصوص عقیقه بخر دختر 

دهن پسرم پر سنگ بود 😭آقاهه همرو در آورده بود  چطوری هیچکس بچرو ندیده در حیاط  هی می‌گفت ...

کوثر ما حتی شبا هم با اینکه همسرم خونه اس باز در هال رو قفل میزنم 

همیشه در خیاط رو قفل بزن بالاخره بد زمانه ایی شده

جزئات رو بیشتر باز کن😅😅چرا جدا شام میخوری از خانواده

خب چون تایمی که خانوداه میخورن یا من کار دارم یا گشنم نیست بعد اگه بخوام با اونا بخورم باید از اتاق برم تو حال از این جهت مامانم غذا میره میده خودش میبره 😁🤦🏻‍♀️😂

عزیزم واقعا قهرمانی تو خیلی قهرمانی خیلی توانمندی ماشالله بهت بچه هارو میزاری پیش مامانبزرگشون؟

مرسی عزیزم 

قهرمان که برام زیادیه 

ولی خیلی خسته میشم 

دخترم پیش پدر شوهر پسرم پیش مادرم 

هفته های که شوهرم هست دیگه بچه ها راحتن