2777
2789
عنوان

دوستان گلم

| مشاهده متن کامل بحث + 22790 بازدید | 4218 پست
منم مثل بد هوس کردم عروسی میخوام ☹️ حدودا قبل ماه محرم بود یه چند روزی بود دلم گرفته بود داداشم ...

ای جووونم چه داداش پایه ایی 

نمیخاد همسر برگزیند از جمع خوبان

تا بری کلی برقصی؟

مومنی که به قناعت کرده خو ،بعد مرگ اینهمه قصر وحوری میخواهد چکار؟؟؟
همسرم تو جشن شیرینی خوریمون شبیه ربات بود  یه دست بالا میومد اونیکی میرفت پایین  بعد تا ...

وااای خدا من همیشه موندم چرا دوماد ها تو عروسی خودشون انقدر تو رقص سم هستن بعد مثلا همون آدم تو عروسی داداشش همچین قشنگ رقصیده که بیا و ببین🤦🏻‍♀️😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااای خدا من همیشه موندم چرا دوماد ها تو عروسی خودشون انقدر تو رقص سم هستن بعد مثلا همون آدم تو عروس ...

نه کلا وی درخانواده مذهبی دیده به جهان گشود 

تا دیده اش رو من گشایدم در دنیای شادی و رقص و اهنگ و رنگ هفت جدم اومد جلو چشام

کلا هیچکدوم بلد نبودن برقصن 

منم عاشق رقص 

شوهرم میگفت پاشو برقص ابجیام یاد بگیرن منم خب روم نمیشد بعد تو دلم میگفتم مگه من دلقکم ابجیاتو سرگرم کنم 

هرچی میگفت پاشو شاباشت میکنم میگفتم نه الان رقصم نمیاد 

بعد خواهراش پامیشدن به شلنگ تخته انداختن برا هزار تومان شاباش😂😂😂😂اونم نمیداد میگفت رقص نه بپر بپر 

ای جووونم چه داداش پایه ایی  نمیخاد همسر برگزیند از جمع خوبان تا بری کلی برقصی؟

داداش کوچیکم همچین کرد 😂🤦🏻‍♀️

داداش بزرگمم قبلا که بچه تر بودیم حدودا تا 2 سال پیش دختر عمو هام که میومدن خونمون واسمون یه باند بزرگ داشت اهنگ می‌داشت میگفت حالا شما برقصید من نمره میدم بهتون 😁🤦🏻‍♀️😂

همیشه هم به من کمتر از دختر عموم میداد 😂😂🤦🏻‍♀️

نه فعلا که بچه است 22 سالشه ولی کلا میگه زن خوب نیست هرکس زن گرفته گرفتار شده بعد میگه اگر هم میخوای زن بگیری باید از همه لحاظ بتونی خوشبخت کنی میگه دختر مردم رو نمیشه بیاری بدبختش کنی که🤷🏻‍♀️

داداش کوچیکم همچین کرد 😂🤦🏻‍♀️ داداش بزرگمم قبلا که بچه تر بودیم حدودا تا 2 سال پیش دختر عمو هام ...

نکته اول 

گیسای اون دختر عمو رو بکش اگر مجرده بوی خطر میادنکته دوم 

خب سنش کم هم هست 

نکته سوم همینایی که میگن زن چیه فلانه از بقیه بیشتر زندوست میشن حالا ببین😂😂نکته چهارم

دوباره گیسای دختر عمو رو یبار دیگه بکش چه معنی میده نمره اش از ایشا بیشتر شه والا

ایشایی من برم یکم اشپزخونه رو مرتب کنم 

شام ماکارونی پختم اندازه شام بیست نفر ظرف کثیف میکنم موقع پخت ماکارونی 

تا نیومدن گرسنگان سومالی نرسیدن خونه برم کارامو سبک کنم 

نه کلا وی درخانواده مذهبی دیده به جهان گشود  تا دیده اش رو من گشایدم در دنیای شادی و رقص و اهن ...

😂😂😂

یه جوک خونده بودم میگفت که کلا همه خانواده های مذهبی یه خروجی غیر مذهبی داره 👌🏻😂

نکته اول  گیسای اون دختر عمو رو بکش اگر مجرده بوی خطر میادنکته دوم  خب سنش کم هم هست&nbs ...

همسن خودمه دختر عموم تو یه روز بدنیا اومدیم😁😂

اتفاقا خالمم به مامانم میگفت اینی که اینجوری میگه یهو اگه یکی رفت تو دلش همونو باید براش بگیریا حواستو جمع کن 🤦🏻‍♀️😂

نه خب کلا اون نازش زیاده تو رقص من خودمم قبول داشتم 😁🤦🏻‍♀️

😂😂😂 یه جوک خونده بودم میگفت که کلا همه خانواده های مذهبی یه خروجی غیر مذهبی داره 👌🏻😂

😂😂😂😂عروس غیر مذهبی گیرشون افتاد 

یبار بحث سر همین دین و ایمان و تغییر فکر ادم بود 

شوهرم گفت ماها که زیر دست مادر مذهبی و جلسه قرانی و روضه ایی بزرگ شدیم این سدیم 

ببین بچه هامون که زیر دست تو بزرگ میشن کلا راهشون جدا میشه و چی بشن 

اولا که کلی بدم اومد و جوابای کوبنده دادم تا اخرش گفت بابا منظور بدی نداشتم و فلان 

تا گذشت وگذشت الان که خودش بالاخره فکرش بازتر شده مذهب رو از خرافه پرستی و خدا رو از اهن پرستی جدا کرده میگه تربیت تو بهتر و درست تر هس 

میگم چاره نیس دیگه باید تعریف کنی الکی هم شده،😂😂