2777
2789
عنوان

دوستان گلم

| مشاهده متن کامل بحث + 22790 بازدید | 4218 پست
اونجام میریم با بقیه حرفای معمولی  کارای خصوصی اینجا .عکسی خبری درد دلی مشورتی

میدونی یاد چی افتادم یه زمان بود که مد شده بود تو وات گروه فامیلی میزدن با عنوان دورهمی بعد دوباره یکی اون وسط یه گروه دیگه میزد صمیمی تر ها رو می‌ریخت توش😂😂😂🤦🏻‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونی یاد چی افتادم یه زمان بود که مد شده بود تو وات گروه فامیلی میزدن با عنوان دورهمی بعد دوباره ی ...

ایشا یاد تلگرام انداختی منو 

سال 93یا94بود ما یه گروه زدیم همون اویل این چیزا بود 

کلی غریبه عضو گرفتیم بعد حالا ادمینا هم هرکدوم از یه دیار 

یه گروه ادمینی داشتیم ده نفری بودیم 

شوهرم و یه اقای دیگه و من با پنج شش تا خانم 

دوتا ازخانما با اینکه بالای سی چهل بودن خیلی شر شیطون بودن یکی خودش رو هیجده ساله معرفی کرده تو گروه .بعد هی مردا و پسرای هیز گروه میرفتن پیویش 

اونم همه پیاما رو برامون تعریف میکرد 

هنوز ویرایش اینام نبود که طرف ویرایش کنه یا پاک کمه 

خلاصه انقدر این دوتا سربسر پسرا و مردا میزاشتن دورانی بود برا خودش 

بعد هر گفت ادمینا میخاستن نقشه بکشن یکی رو سرکار بزارن میگفتن بپر دوتا چایی بریز از اشپزخونه 

این یعنی بدووین بیایین گروه ادمینا .....

مومنی که به قناعت کرده خو ،بعد مرگ اینهمه قصر وحوری میخواهد چکار؟؟؟
ایشا یاد تلگرام انداختی منو  سال 93یا94بود ما یه گروه زدیم همون اویل این چیزا بود  کلی غ ...

😂😂👏🏻👏🏻

وای حالا شما خوب بودین من که علنا به دختر عموم میگفتم بیا اونور🤦🏻‍♀️😂

جواااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااان ایرانی سلااااااااااااااااااااااااااااااااااام

سلام روماهت خوبی

واقعا نی نی سایت،سایت عجیبیه که من واقعا فازبعضی هارو نمیفهمم.یامیان تاپیک عکس میزارن میگن بیاین نظربدین اخلاقش چجوریه؟!اخه ادم عاقل! این روزا توهمین دنیای واقعی نمیشه از روظاهر به شخصیت افراد پی برد ازبس همه مرموز شدن، اینجا دیگه دنیای مجازیه وازرو عکس انتظار داری تشخیص بدن؟!!!یکم بزرگ شید تروخدا.یا میان تاپیک حس ششم میزارن یا میگن حس ششممم بدویین بیان!!واقعا خودتونو زدین به خواب یا واقعا خوابید؟حس ششم فقط یه حسه.مگه استغفرالله خدا وپیغمبرید که ازاینده خبرداشته باشید یه مشت ملت ساده رو گول میزنید؟!!وقتی میبینم اون افرادی که تواین حس ششم شرکت میکنن سنشون از ۲۰ به بالا هست بیشتر تعجب میکنم.اخه اگه زیر ۲۰ بود میگفتیم هنوز بالغ نشده ولی از سن بالای بیست سال  واقعا انتظار عاقل بودن ازهرفردی میره.اینا بازم به کنار.فاز یه دسته کاربر دیگه هم درک نمیکنم.کوچکترین مسئله زندگیشونم تاپیک میزنن مشورت بگیرن ؛ینی عزیز شماهنوز اونقدر بزرگ نشدی که توی این کوچکترین مسائل یه ذره بشینی باخودت دو دوتا چهارتا کنی  تشخیص بدی بهترین گزینه چیه؟!!
جووونمرگ نشده دوستشم نبرد بالای سن  باز خوبه دخنره پیرهن سبزه از رو نرفت همون پایین تابوند قشن ...

دقیقا جو زده شده بود دختره که تحویلش گرفتن😂😂🤦🏻‍♀️

ولی خب خود خواننده گفت بذار اول این برقصه بعد تو برقص

دقیقا جو زده شده بود دختره که تحویلش گرفتن😂😂🤦🏻‍♀️ ولی خب خود خواننده گفت بذار اول این برقصه بعد ...

اره اولش صداشو گوش نکردم دفعه دوم شنیدم 

منم رقص میهواااام ایشا😭

همسرم تو جشن شیرینی خوریمون شبیه ربات بود 

یه دست بالا میومد اونیکی میرفت پایین 

بعد تا راه میفتاد با ریتم یهو یا یکی رد میشد یا شاباش میدادن 

باز وامیستاد نفس میکشید فکراشو میکرد😂 دوباره دست چپ بالا راست پایین 

پاهاشم فراموش میکزد

اره اولش صداشو گوش نکردم دفعه دوم شنیدم  منم رقص میهواااام ایشا😭

منم مثل بد هوس کردم عروسی میخوام ☹️

حدودا قبل ماه محرم بود یه چند روزی بود دلم گرفته بود داداشم دستمال رقصام رو آورد گفت بیا باهم برقصیم اولشم من محل نذاشتم ولی بعدش پاشدم انقدر رقصیدم حتی از این کمری هام آوردم عربی هم رقصیدم شارژ شدم یعنی ها👌🏻😂🤦🏻‍♀️