2777
2789
عنوان

دوستان گلم

| مشاهده متن کامل بحث + 22797 بازدید | 4218 پست
منم دوربینم ضعیفه دیگ آستیگمات هم باعث شده کلا تار ببینم تلویزیون رو اصلانمیتونم بدون عینک ببینم

آستیگمات نمیشه عمل کنی ولی دوربین و نزدیم بینی رو میگن 22 سال به بعد میشه عمل کرد

اخه من تقریبا نصفشو گفتم نمیبینم😂میخاست هم نمیتونست رد کنه😂 اوناییم ک گفتم رو بزور تشخیص دادم😂

😂😂😂

اها خب داداش من یکی چشماش مشکل نداره یکیش یکم آستیگمات هست اونم چون وقتی دوتا چشم باهم بازه هم پوشانی داره دیگه انگار مشکل نداره 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😂😂😂 اها خب داداش من یکی چشماش مشکل نداره یکیش یکم آستیگمات هست اونم چون وقتی دوتا چشم باهم بازه ...

اره منم اینجوری نمیفهمم

ولی یه چشم میگیرم یکی باز،اونجوری میفهمم چشم چپم کلا تار میبینه

اره آستیگمات و نمیشه عمل کرد ضعیفی رو هم باید اول ثابت بشه نمره ی چشم بعد بتونی عمل کنی

اها نمیدونستم ولی میگن عمل هم کنی بعد 40 سالگی برمی‌گیرده نمیدونم ولی دوستم میگفت خالش نمره چشمش 8 بوده یعنی لب مرز کوری ولی عمل کرده عالی شده دیگه مشکلی نداره 

خب شما هم پوشانی دارین ولی من چون دوتا چشمم ضعیفشون هم اندازه هست فرقی نمیکنه 😕

منم ضعیفیش یکیه جفتش ۷۵ صدمه

ولی چشم چپم استیگمات داره بدتره

آستیگماتم میگن بیشتر بخاطر اینه ک چشمو زیاد بمالی به وجود میاد

عینک میزنی مگه؟؟  داداش منم متولد 80 هست اون موقع که 18 سالش هی بهش میگیم برو گواهينامه بگیر م ...

گواهینامه شوهر من با عینکه 

ولی فقط موقع رانندگی عینک میرنه

امشب مهمون دارم خیلی خستم 

چکارا کردی چی پختی؟

مهمونات خودمونین یا ازاینا که باید کلی خرج کنی و دومدل غذا و سالاد و دوغ ونوشابه و دسر و...میوه واحیل بیاری وای آدم استرس میکیره همش 

میبینم آن شکفتن شادی را پرواز بلند آدمیزادی را...