2777
2789
عنوان

دوستان گلم

| مشاهده متن کامل بحث + 22799 بازدید | 4218 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کپی کارت ملی و شناسنامه  ۶ قطعه عکس بعد ثبت نام هم باید بری چشم پزشکی و بعدش دوباره بری اموزش ...

عینک میزنی مگه؟؟ 

داداش منم متولد 80 هست اون موقع که 18 سالش هی بهش میگیم برو گواهينامه بگیر من حال ندارم برم سر کلاس تا حالا که راضی شده بعد واسه چشمش هم یکیش مشکل نداره یکیش یکم آستیگمات هست که در حالت عادی عینک نمیزنه ولی عینک داره دیگه اونجا هم خودشون براش زدن بدون عینک که اگر پشت فرمون عینک نداشت مشکل نداشته باشه... البته داداشم رانندگی بلده همه جا هم میره فقط مدرکش رو میخواد تازه سر کلاسا ها قرار شده نره😂😂😂

همسایه بالاییمون ک شب عاشورا بزن و برقص راه انداخته بودن تا صبح... داره اسباب کشی میکنه💃💃💃💃💃💃 ...

عین من باشن که خیلی خوبه یهو نشستی میبینی یه صدای نکره زده زیر آواز 😂😂

عینک میزنی مگه؟؟  داداش منم متولد 80 هست اون موقع که 18 سالش هی بهش میگیم برو گواهينامه بگیر م ...

اره من چشمم ضعیفه

۸،۹ ساله

ولی دائمی نمیزنم 

۷۵ صدم ضعیفه ،چشم چپمم نیم آستیگماته

منم خیلی سعی کردم خوب جواب بدم ک بدون عینک بزنه ولی نامرد از اون کوچیکا گفت گفتم نمی‌بینم 😂

ولی مامانم میگفت برا منو از ردیف وسط گفت راحت میدیدم😂برا اونو بدون عینک زد

اره من چشمم ضعیفه ۸،۹ ساله ولی دائمی نمیزنم  ۷۵ صدم ضعیفه ،چشم چپمم نیم آستیگماته منم خیلی ...

نمیدونم داستان چیه امروزه اکثرا عینک دارن من خودمم دارم اما مال من دور بین هست واسه تخته نگاه کردن و تلوزیون اینا میزنم 

مال داداشمم خب فهمیدن ولی خودشون گفتن برات نمی‌زنیم 😂

نمیدونم داستان چیه امروزه اکثرا عینک دارن من خودمم دارم اما مال من دور بین هست واسه تخته نگاه کردن و ...

منم دوربینم ضعیفه دیگ

آستیگمات هم باعث شده کلا تار ببینم

تلویزیون رو اصلانمیتونم بدون عینک ببینم

نمیدونم داستان چیه امروزه اکثرا عینک دارن من خودمم دارم اما مال من دور بین هست واسه تخته نگاه کردن و ...

اخه من تقریبا نصفشو گفتم نمیبینم😂میخاست هم نمیتونست رد کنه😂

اوناییم ک گفتم رو بزور تشخیص دادم😂