2777
2789
عنوان

دوستان گلم

| مشاهده متن کامل بحث + 22829 بازدید | 4218 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکرش الان چلچراغ بسته  بزار شوعر بکنه بعد

ای خو واقعا نمیتونم تحمل کنم یعنی چی اخه جز معنی بی اعتمادی چی میتونه بده این وسط مثلا اگه بیاد به من بگه با پسر عموت بگو بخند نکن دست نده حرف نزن منم قشنگ میگم اون که هم خونمه با هم نسبت داریم ولی تو با چهارتا جمله عربی پیوندت پاره هست با من پس صدا نده😂😂

ای خو واقعا نمیتونم تحمل کنم یعنی چی اخه جز معنی بی اعتمادی چی میتونه بده این وسط مثلا اگه بیاد به م ...

کاری ندارم با اونا،اونارو قبلش میتونی حل کنی

ولی همجنس ،همجنس خودشو بهتر میشناسه شاید یموقعی اگ همچین حرفی بزنه حتما چیزی حس کرده ک بهت گفته

بعدشم پسرعموهه فردا زن میگیره می‌ره سالس یبارم تورو یادش نمیاد،ولی اون شوهره ک برات میمونه آیشا خانم

منم دهه هشتادیم ولی هیشکی جز داداش خودت ،داداشت نیس 

نه جدی من رو همه چشم داداش دارم چون مبدونی من از بچگی یه جوری بزرگ شدم که همش تو پسرا بودم برام مهم نیست نگاهشون کاراشون😂😂😂

ولی تو فکر کنم از بچگی افه های دخترونه داشتی نه؟؟ 

عزیزم انشالله مشکلتون با کمترین هزینه حل بشه🥺🥺 چه اتفاقی افتاده؟

یه دستگاه ورزشی خراب بوده باید تعمیر میکردن 

همسرم سرش شلوغ بود فراموش کرده 

شریکشم که اصلا زیاد نیس 

یکی آسیب بدی دیده 

ممکنه شکایت کنه 

هرچند زبونی گفته اگر مخارج بیمارستان بدیم شکایت نمیکنه بیمه که نکردیمشون دردسر میشه برانون 

باید عکس برداریبشه ببینن عمل لازمه براش پلاتین لازمه یانه و مراقبتهای بعدش 

...خلاصه که بد هچلی شده .

مقصر ماییم حق ذارن اونا هم ولی خب میگم شما ها برام طلب خیر کنین 

الهی هم اون آقا اسیب جدی نباشه هم کوتاه بیاد 

و دردسر نشه ماهی چس مثقال شهریه میدن اونم از پونصد نفر مثلا دویست تا که انگار خونه خاله اس میان تمرین میکنن و با یه چاکریم مخلصیم تموم ..میرن 

میبینم آن شکفتن شادی را پرواز بلند آدمیزادی را...

کاری ندارم با اونا،اونارو قبلش میتونی حل کنی ولی همجنس ،همجنس خودشو بهتر میشناسه شاید یموقعی اگ همچ ...

بره همجنسش بزنه بگه نگاه ناموس من نکن چیکار به من داره بکن نکن دستم بده😂😂 والا

اون هم خونمه فرق داره من در این زمینه خیلی املم روابط خونی برام اهمیت داره 😂😂😂 انگار این بی بی های صد ساله 😁🤦🏻‍♀️😂

کاری ندارم با اونا،اونارو قبلش میتونی حل کنی ولی همجنس ،همجنس خودشو بهتر میشناسه شاید یموقعی اگ همچ ...

بزار الهی وقتش بشه میاد میگه هی یادش بخیر شماها میگفتین ااا من باور نمیکردم

میبینم آن شکفتن شادی را پرواز بلند آدمیزادی را...

نه جدی من رو همه چشم داداش دارم چون مبدونی من از بچگی یه جوری بزرگ شدم که همش تو پسرا بودم برام مهم ...

تو دلت پاکه همه رو به چشم برادرت میبینی ولی خیلیا این نیت و ندارن

بخدا ادم یه حرفایی میشنوه بی اعتماد میشه

توام زیادی اعتماد نکن 

من اره با اینکه پیش دوتا داداش بودم ولی سرم تو کار خودم بود😂