2777
2789
عنوان

دوستان گلم

| مشاهده متن کامل بحث + 22792 بازدید | 4218 پست
البته دروغ نباشه امسال چون ماه رمضون بود و منو همسر روزه بودیم،و باقی جمعیت روزه نبودن اونا بعدازظهر ...

کم کم عادت بده همه رو 

هم شوهرت هم پدر مادرش 

یه عروس شروع کنه بقیه هم انجام کیدن کراهت کار میریزه 

مومنی که به قناعت کرده خو ،بعد مرگ اینهمه قصر وحوری میخواهد چکار؟؟؟
اارع همین ک میگی خوبه یا اگع زیاد گیر داد میگم بعدا مموری خودتو شاید پیدا کردی باز میفهمه اخه دست ت ...

نه مموری تو خونه گم نشده ک پیدا بشه

مموری رو من تو کاغذ گذاشته بودم،کاغذم گذاشته بودم تو کارتون هارد ،اوایل هم هارد رو میدادیم به آتلیه برا فیلم عروسی و اینا،اونموقع خودشون کاغذو میذاشتن تو کارتون میدادن،منتها یبار برا میکس دوباره هارد و دادیم فرستادن تهران،اونجا گم شد دیگ برنگشت

خیلی بی عقلی کردم برنداشتمش هنوزم یادم میفته حرص میخورم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه مموری تو خونه گم نشده ک پیدا بشه مموری رو من تو کاغذ گذاشته بودم،کاغذم گذاشته بودم تو کارتون هار ...

وای چرا برنداشتیش دختر 

حالا هم فدا سرت

ماه ک همیشه پشت ابر نمیمونه

بگو فوقش یکی دوروز قهرید🤣🤣🤣

نم هرجور خودت صلاح میدونی خودت بهتر شوهرتو میشناسی 

کم کم عادت بده همه رو  هم شوهرت هم پدر مادرش  یه عروس شروع کنه بقیه هم انجام کیدن کراهت ...

شوهرم راه بیاد پدرمادر چیزی نمیتونن بگن

بقیه ی عروسا زبونم لال پدرومادراشون فوت کردن ،فقط خواهرو برادران ،مهم نیس برا اونا حالا یا خونه ی خودشون باشن یا خونه ی مادرشوهر

فقط منم ک این مشکلو دارم دوس دارم برم خونه ی بابام اینا 

یدونه داماد داره،یکیشم شوهرش فوت کرده اون داماد صبح تا شب اونجاس در خدمت به پدر و مادر خودش اون خد ...

الانم دیر نشده عزیزماصلا هم خباثت نیس 

نمیدونم شاید بعضیا از طرز فکر من خوششون نیاد و بگن تک جیک مادر شوهر ستیره ولی واقعا اینا تجربه بیست سال زندگیه 

اگه به خودت و خانوادت احترام نزاری طرف شوهر میگن این همینجوری مرید و کشته مرده ماست و ارزشی نمیزارن به خواسته هات

بدون ناراحتی بدون گشمکش راحت اننظاراتتو بگو به شوهرت 

وای چرا برنداشتیش دختر  حالا هم فدا سرت ماه ک همیشه پشت ابر نمیمونه بگو فوقش یکی دوروز قهرید ...

نمیدونم واقعا چه فکری کردم ک برنداشتم

اخه خیلی رو عکس حساسه خیلی

حتی عکسای با حجابمو نمیزاره تو گوشیم بمونه میگه جابه جا کن،بعد عکسای بله برون که موهام بازه و اینا هست تو مموری

فک نمیکنم بتونه هضم کنه 🥲🥲🥲

شوهرم راه بیاد پدرمادر چیزی نمیتونن بگن بقیه ی عروسا زبونم لال پدرومادراشون فوت کردن ،فقط خواهرو ...

همونه پس 

خواهر کوچیکه من همینکارو کرد 

عروس سوم شد 

مادر شوهر دوتای قبلی رو اسیر خودش کرده بود 

این رفت انقلاب کرد اون دوتا عروس بزرگا هم ازاد شدن از فشارای مادر شوهره

الانم دیر نشده عزیزماصلا هم خباثت نیس  نمیدونم شاید بعضیا از طرز فکر من خوششون نیاد و بگن تک ج ...

میگم بخدا هر مراسمی شدنی از یکی دوروز قبل میگم

همیشه تو حرفام خانوادمو اولویت قرار دادم همیشه

ولی خب شوهرمم خانوادشو اولویت قرار میده میگه اول اونجا بعد خونه ی بابات

یا مثلا روز پدر یا مادر بودنی،شب اول میگم امروز میرم خونه ی بابام اینا،میگه بپرس ببین امشب جمع نمیشن اونور ،منم میگم من نمیپرسم خودت زنگ بزن بپرس

اگ جمع نشن من میتونم برم خونه ی بابام اینا

همیشه هم میگم،من یدونه دخترم مهمه ک من اونجا باشم،ولی شماها چندتا بچه اید بخدا یکیتون هم نباشه مراسمتون برگذار میشه،امشب نشه فردا شب میریم اونجا 

ولی قبول نمیکنه

همونه پس  خواهر کوچیکه من همینکارو کرد  عروس سوم شد  مادر شوهر دوتای قبلی رو اسیر ...

اره دیگ

منم تو اینا یه انقلاب انجام دادم😂😂😂

اوایل رفتم دیدم هرعروسی میاد خونه ی پدرشوهرم چادر مشکی رو میزارن درجا چادر رنگی سر میکنن،منم اوایل به تبعیت از اینا اینکارو کردم دیدم نمیتونم بابا خفه میشم

دیگه طبق مد خودم با مانتو می‌گشتم اونجا،موقع نامزدی،بعد دیدم اره کم کم اینا هم دارن میزارن کنار چادرارو،کم کم دارن با مانتو میگردن😂😂😂

بعد عروسی هم با سارافون و شومیز بلند میگردم اونجا کاملا پوشیده

میگم بخدا هر مراسمی شدنی از یکی دوروز قبل میگم همیشه تو حرفام خانوادمو اولویت قرار دادم همیشه ولی ...

فقط امیوارم همسرت بیشتر درکت کنه همین 

و انصاف خرج کنه 

ایشا از لایک کردن خسته نشدی ی حرفی بزن😐🤣

من این همه حرف میزنم که😁🤦🏻‍♀️😂

ولی خب من شبا 12 به بعد که میشه چون خوابم میاد قدرت تایپمم میاد پایین میبینی یه دو خط نوشتم سه چهار تا کلمه جا انداختم دو سه تا اشتباه تایپ کردم 🤦🏻‍♀️😂

ما ازهمون هفته اول نامزدی این قرار گذاشتیم هردو طرف دل دارن بچه شونو دوست دارن  عروس و دامادای ...

آره درستش هم همینه ولی خب وقتی که همسر پولدار خوشتیپ قد بلند و هیکلی و چشم ابرو مشکی  آینده من تک فرزند باشه من با کی قرار بذارم که امسال اون بره سال دیگه من برم😑🤦🏻‍♀️😂