2777
2789
عنوان

دوستان گلم

| مشاهده متن کامل بحث + 22834 بازدید | 4218 پست
سلام دلی جونم حالت چطوره فداتبشم 🥺🫂 اتفاقاً هستم و تاپیکو میخونم ولی ی گوشه نشستم و سکوت اختیار کر ...

سلام بهناز گلم خوبی

گل من خودمم خیلی وقت نمیکنم بیام تاپیک این یکی دوروزه اومدم اونم اوضاعم خوب نبود میومدم درد و دل میکردم

تو همیشه تو ذهن ما هستی مگه میشه یادمون بره تورو

دختر خودت بیا حرف بزن دیگ چرا ساکت میمونی 

سلام به روی ماهت.بیا توگفتگوهامون شرکت کن عزیزدل.قریونت برم.چرا دلت گرفته؟؟بیا حرف بزن تا دلت اروم ش ...

اتفاقا چون لیزر رفتم پوستم حساسه منو فقط باید ناز کنید😂😂😂😂😂😂😂😂

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کوثر رفت یه کلیپ پیداکنه بفرسته فکرکنم خوابش برد😂

نه خانم حجمش بالاست😆😆😆

دیدی اون موقع نوشتم بهناز بهم دست بزنه جیغ جیغ میکنم همون موقع خوابم برد 

دیشبم تا ساعت۲بیدار بودم 

الان از استرس اتفاقی که افتاد دیگه خوابم نمیبره 

ولی بچه هام هردو خوابیدن 

هی خواب از دماغم بیرون اومد دیدی پسرم رفته بود تو کوچه چهاردست و پا

حالا چرا سنگ خورده۰

ای بابا ازدست اینا

درو قفل کن

منکه پسرم پارسال ۴ بار گم شد،الان دیگه نمیره

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

اتفاقا چون لیزر رفتم پوستم حساسه منو فقط باید ناز کنید😂😂😂😂😂😂😂😂

یجور میگی 

تصورت میکنم

به گناه میفتم ها

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

من میترسم😅

ترس نداره

بارداری ترسناکه

هرچی خاک و سنگ تو کوچه دیده دهنش کرده ۱۰ماهشه 😭😭

همون😅

منکه تا یاسین ۳سالش بود ،نشسته هم نمیخوابیدم

درااین حد خطرناک بود

اواخر آبان برو بکار ک یدورم برای شب یلدا ترمیمش کنی ... تا بهمن برو ک ناخنات از ضعیفی دربیاد...اگ فق ...

خواهر همین یبارم باید برم تو مخ شوهرم تا راضی بشه😂

اگ عروسی ای چیزی بود مشکلی نداره،ولی همینجوری اولین باره میخام برم

اونم چون اون مدلو خوشم اومده میخام برم

فک نکنم بزارع چندماه بکارم

حاضرم هزاران بار خودم‌مریض شم بچه مریض نشه نه زبونشو میفهمی نه میتونی بهش حالی کنی اینو بخور اصلا یو ...

آخی

بچه ها مریض میشن خیلی مظلوم میشن🥺

پسر جاریم یسال و نیمشه خیلی شلوغه

بعد چندوقت پیشا مریض شد خیلی مظلوم شده بود اصلا بهش نمیومد ساکت بشینه ،مامانش هی میگفت پاشو شلوغ کن عادت ندارم تورو ساکت ببینم😂😂😂😂