2789
عنوان

جاری اینده🥲

216 بازدید | 13 پست

بچه ها قضیه من با خاستگارم جدی شده قراره نامزد کنیم 

من این وسط به زن برادرش حسودیم میشه🥲مسخره نکنین اصن فکر نمیکردم به کسی حسودی کنم ولی استاد دانشگاهه ادبیات انگلیسی درس میده قیافشم خیلی قشنگه

کلا خیلی درامد داره کارا دیگه ام میکنه بعد من دانشجوام تازه

چیکار کنمم حسودی نکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حسادتت تا یه جایی خوبه چون باعث میشه بری توو رقابت سالم و خودت هم رشد کنی

اما اگه مثلا ۱۰ سال بگذره و رشد نکنی و از خودت راضی نباشی اونوقت ممکنه تبدیل به یه ادم سمی بشی

پس به عنوان یه موقعیت خوب بهش نگاه کن 

اینم بدون یه جاری با شخصیت و مستقل بهتر از یه جاریه بیکاره ( بیکار منظورم صرفا شاغل بودن یا نبودن نیست ) که انقدر بی دغدغه س فقط سرش توو زندگی بقیه س

بعدشم قطعا سنشم از تو بیشتره و پیشرفتش متناسب با سن و سالشه

از اون طرف شک نکن خودت هم زیبایی که نامزدت انتخابت کرده و الا زن داداشش خوشگله ، چرا باید زن زشت انتخاب کنه و همه بگن اون داداشش زنش بهتره و فلان ، اقایون به این چیزا اهمیت میدن 

بعدشم قطعا سنشم از تو بیشتره و پیشرفتش متناسب با سن و سالشه از اون طرف شک نکن خودت هم زیبایی که نام ...

اره راست میگی 

اینجوری نیست که ازش بدم بیاد ولی دو سه بار که دیدمش خیلی باکلاس و اینا حرف میزد یجورایی ادم احساس میکنه میخواد زیاد صمیمی نشه

اره راست میگی  اینجوری نیست که ازش بدم بیاد ولی دو سه بار که دیدمش خیلی باکلاس و اینا حرف میزد ...

خب توو برخورد اول طبیعیه بعد کلا اونایی که توو محیط های اموزشی کار میکنن یه کم حریم بیشتری نیاز دارن 

من مثلا کلا از بچچگیم راحت با کسی صمیمی نمیشدم

اولش یکی منو میبینه فکر میکنه دارم کلاس میذارم ولی مثلا زمان میگذره میگم میخندم و میبینن خیلی اوکی ام حالا اوایل کلا برام سخته راحت برخورد کنم

با خواهرای همسرمم اوایل اینجوری بودم کلی سوء تفاهم به وجود اومد فکر میکردن میخوام فاصله بگیرم

الان بعد از ۳ سال فهمیدن مثلا تولدشون میشه یا مناسبتی با جون و دل هستم و احترام میذارم و فهمیدن مدلم این بوده 

تو هم سخت نگیر ایشالله خوشبخت شی و خوشحال باش وارد یه خونواده ی خوب میشی 😍❤️