2789
عنوان

معجزه شفا

525 بازدید | 23 پست

بچه ها تا حالا شفای مریض رو با چشم دیدین   معجزه دیدین 

من شدیدا ب این معجزه از طرف خدا و ائمه نیاز دارم  یعنی میشه   ختم قران با معنی برداشتم چله شهدا برداشتم  
میشه برای شفای چشمای منم دعا کنید    دکتر پوست رفتم فایده نداشته عمل مجدد هم میگن نمیشه انجام داد  پلکت پوست و چربی دیگه نداره

بچه ها من چشمم عمل زیبای پلک کردم رد بخیه  ناجور سفید مونده گوشه های چشمم برجسته شده تقارونشم ک بماند عروسیم نزدیکه حالم بده دلم میخواد بمیرم با ارایشم مشخصه   مجبورم   همیشه میکاپای غلیظ کنم  خسته شدم دعا کنید برام

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شما پوست پشت پلک برداشتی؟ دوست منم میخواد بره گفتن خیلی خوبه که😑امیدوارم خودش خوب بشه و عروسیتم عالی باشه

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 

نیمه ی ماه رمضون سال 94 بود 

من اون سالو کلیه هام درد میگرفت موقع روزه داری به خاطر همینم تا اون روز روزه نگرفته بودم 

نصف شب شد و نماز شبمو خوندم و بعدش روضه خوندم برا امام حسن و گریه کردم براش 😭😭😭و ازش خواستم بهم کمک کنه بتونم روزه هامو بگیرم و فرداش روزه گرفتم 

تا آخر ماه رمضون روزه هامو گرفتم و اصلا دیگه کلیه هام درد نگرفت  

یکی از اقوام چهل روز تو کما بود و به هوش اومد

از خودش شنیدم که امام رضا علیه السلام بهش گفته یک ماه و ده روز دیگه خوب میشی 

دقیقا چهل روز بعد به هوش اومد 

با طب سنتی نمیتونی خوبش کنی؟

چندین بار پیام شما رو دیدم 

الهی راهی پیدا بشه برات 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم