2789
عنوان

مردن

354 بازدید | 13 پست

کاش میمردم تموم میشد این زندگی 

به خدا از دست زندگی 

پدر مادرم

خواهر کوچیکترم

حتی رلم خستم

با همه این خستگیا تقریبا 7 ماه پیش خواهر بزرگترمم تصادف کرد فوت کرد

هیچی دیگ ازین زندگی نمیخوام جز مرگگگگگگ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ازدست مادرم خیلی ناراحتم به عنوان یه بچه کوچک درحقش خیلی خوبی کردم همیشه دستش رو گرفتم براش مادری کردم ولی اون نه تنها بامن باهمه بچه هاش مثل دشمنش رفتار میکنه مشکل من اینه که خیلی وابسته هستم وراحت نمیتونم کسی رو کنار بزارم

میدونم سختی زیادی کشیدی دردت زیاده ولی ناشکری نکن به خدا توکل کن که ما آدما جز اون کسی رو نداریم که بتونه دستمونو بگیره و از جامون بلندمون کنه.کاش همه میدونستن خدا چقدر مهربونه که وقتی شونه ای برای گریه نیست زمینی برای سجده هست که خودتو تو درگاه خدا خالی کنی

یا علی نام تو بردم نه غمی ماند نه هّمی بابی انت و امّی •گوییا هیچ نه همی به دلم بوده نه غّمی بابی انت و امّی

الان جو خونتون بخاطر خواهرت خیلی بده 

تحمل کن عزیزم 

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     
الان جو خونتون بخاطر خواهرت خیلی بده  تحمل کن عزیزم

خود مامان بابام باعث مرگشن

داشت از سرکار برمیگشت هی زنگ زدن بهش به بد بی راه گفتن که تو توی خونه خرج نمیکنی تو خیابون داشت میرفت حواسش نبود ماشین زد بهش جا در جا مرد

خود مامان بابام باعث مرگشن داشت از سرکار برمیگشت هی زنگ زدن بهش به بد بی راه گفتن که تو توی خونه ...

چقدر بد 

عذاب وجدان ندارن الان؟

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     
اصلا میگن قضا بلا بوده یعنی خاک تو سر من انگار ی حیوون مرده ک میگن قضا بلا بوده

پس گردن نمیگیرن

دور از جون خواهرتون 

اسفند تو خونتون دود میکنید؟

یادمه یه کانال بود دعای قرآنی میداد برای اینکارو خونه دعوا نشه

احتمالا تو نت هم هست

مامان بابای منم همیشه و هرروز دعوا دارن و داشتن

خیلی بده

فک کن خونه قراره محل آرامشت باشه ولی عملا میدون جنگ باشه