2777
2789

شما ماه اول رژیم هر رژیمی هم باشه وزن کم میکنی رژیمای خوب تو چند ماه خودش نشون میده با اینحال من ازش رژیم‌ گرفتم خیلی رژیمش سخته باید کلی مواد غذایی خارج از به اصطلاح سفره خانواده بگیری و کلی وقت واسه اشپزی بذاری با اینکه من کامل رعایت کردم ولی بازم یه گرم هم کم نکردم به پشتیبانی هم گفتم اینهمه وقت و هزینه که جواب سربالا و کلی میده جالب اینه وزن کم نکردم ولی ریزش مو شدید گرفتم و پوست صورتم بشدت خراب شد. با اینکه جزو رژیم‌های گرون هست ولی پشتیبانی فقط جوابای کلی و چرت و پرت میده و واسه پشتیبانی که پاسخگو باشه پول جداگانه میخاد برنامه ورزشیش هم اصلا کاربردی نیست همه تمریناش سوپرست هست که اصلا بدرد نمیخوره.

جالب اینه تو زمینه پزشکی هم هیچ تخصصی نداره. محبور شدم کلی درمان کنم و دارو بگیریم و رژیم درست حسابی تا به حالت اول برگردم. امیدوارم شما گیر همچین کلاهبردارهایی نیوفتین.

من گرفتم عزیزم، تخصصشون ارائه رژیم برای ورزشکاراس، خواهر من ورزش نمی کنه و پیاده روی می کنه فقط صبحا، داخل فرمش نوشتیم و رژیمی که گرفت لحاظ شده بود و راضیه خداروشکر، منم نیمه حرفه ای تنیس کار می کنم و تاثیر خوبی گذاشته، چیزی به اسم پشتیبان پولی نداشت و سوالاتم در حد معقول پاسخ داده شد، برنامه ورزشی ازشون تا حالا نگرفتم، ولی برنامه تغذیه اش رو به پیشنهاد مربیم گرفتم و راضیم خیلی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقت گرفتن سخته ازشون 1 ماه طول می کشه، ولی آنلاین 4 روزه برنامه من آماده شد، خوبیش اینه که همه توضیحاتی که می خواستمو تونستم وارد کنم، ما خونوادگی ازشون رژیم گرفتیم، جز پدرم که تنبله :))) همه تغییر کردیم، تمرکزشون روی تغییر لایف استایله تا کالری شماری که جالبه در نوع خودش

شما ماه اول رژیم هر رژیمی هم باشه وزن کم میکنی رژیمای خوب تو چند ماه خودش نشون میده با اینحال من ازش ...

مرسی که گفتی من داشتم انلاین میخریدم یهو کامنت شما رو دیدم.خودمم تعجب کردم انقدر اژلاعاتی که میخپاد تو پیج ضعیفه