2789
عنوان

سیاهی زانو

186 بازدید | 11 پست

من زانوهام سیاهه کسی می‌دونه که بینم میشه زانوهام رو چطور میشه از سیاهی درآورد.و سفید بشن خواهشاً اگر اطلاعاتی دارید بمن کمک کنید

فقط خدا حقیقت دارد

ابلیمو من شنیدم خوبه

لطفا یه ❤صلوات❤ واسه سلامتی‌ تو دلیم بفرستید😘تودلیه نازم به دنیا اومد و دنیامون صورتی شد😍😍اسرا خانم دلبر مامان بابا خوش اومدی به زندگی❤امروز ۱۲ روزه که دارمت❤دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍💗💗💗امروز واکسن چهارماهگیتو زدم گل مامان.۱۴۰۲.۱۲.۵....عشق مامان الان که دارم اینو مینویسم تو بغلم خوابت برده.امروز  کنارت یه لحظه خوابم برد وقتی بیدارشدم دیدم پیشم نیستی. یهو نگاه کردم دیدم اووووو رفتی زیر جا کفشی و به مامان میخندی😅😘دورت بگردم من.امروز ۴۰۳.۱.۲۲ هست و اولین نوروزی بود ک کنارمی خیلی دوست دارم مامان❤😇

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بازو رو نمیدونم ولی من برای زیربغلو بیکینیم یه صابون گرفتم صدوپنجاه خیلی خوب بود الان یماهه نمیزنم و ...

اسم صابونه چیه؟؟

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

من خودم پاهام آفتاب سوخته شده با برس تن شور تو حمام خوب میشورم پاهامو بعد که اومدم بیرون روغن بادوم میزنم و جوراب میپوشم روش هم پوستم داره روشن میشه هم نرررم😍 آها راستی برای زانو سفیداب هم عالیه تو گلاب بخیسونید یه شب تا صبح بمونه بعد بزنید زو پاهاتون .. ۱۰ دقیقه نگهدارید و بعد ماساژ بدین و بشورید دوباره با روغن چرب کنید و ماساژ بدین ترجیحا یه چیزی رو زانوتون بکشید که خوووب جذب بشه