2777
2789
عنوان

بنظرتون به مادرشوهرم بگم؟؟؟

169 بازدید | 5 پست

بچه ها من امروز شنیدم که پدرشوهرم رفته به یکی گفته به ما میگفتنا از این خانواده دختر نگیریم چون دختر بزرگشون(یننی خواهرم)مادرشوهرشو دق داده کشته😐😐😐😐😐در حالی که مادرشوهر ابجیم چون شوهرش رفته بود زن دوم گرفته بود خودکشی کرد و مرد.حالا من چون بی سیاستم نمیدونم چیکار کنم که بفهمن ما میدونیم.به شوهرم بگم،به مادرشوهرم بگم یا توی جمع غیر مستقیم بگم که بفهمن منظورم اونا هستن.کمکم کنین اعصابم خورده.خدا نسل آدمای دو رو را منقرض کنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با خوبی به پدرشوهرت بگو اینو شنیدم خیلی دلخور شدم ازت مگه از من چیزی دیدی یا ناراحتی من انتظار بیشتر ...

میدونی چیه عزیزم.پدرشوهر من گااااااوه گاو.اینجوری نمیشه باهاش حرف زد.حاضرم سر به تنش نباشه زندگیمو خراب کرده

میدونی چیه عزیزم.پدرشوهر من گااااااوه گاو.اینجوری نمیشه باهاش حرف زد.حاضرم سر به تنش نباشه زندگیمو خ ...

عزیزم میفهمم اره از چیزی که گفته معلومه شعورش اگه بد اخلاقه بهش نگو ولی سر این موضوع با شوهرت بحث نکن اون بنده خدا که تقصیری نداره اگه میبینی مادرشوهرت اخلاقش خوبه و درک میکنه به اون بگو که این قضیه ناراحتت کرده که با شوهرش حرف بزنه اگه هم میتونی نادیده بگیری و خودخوری نکنی میتونی نگی