2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من دندونم پر کرده نیست ولی کلا چیزای سرد بخورم درد میگیره    

اگ پوسیده هست برید زودتر درستشون کنید چون خدایی نکرده عفونت نکنه یوقت من خودم یکی از دندونام عفونت کرد سه بار جراحی شد و خیلی اذیت شدم😓😓

توروخدا اگه راهی بجز ژلفون سیخ داغ کردن تودندون که ساکت شه بلدیدبهم بگید برادرشوهرم معلوله یه ماه در ...

امکان داره دندون آبسه کرده باشه باید هر چه زودتر ب دندان پزشک مراجعه کنید با روش های خونگی خوب نمیشه

توروخدا اگه راهی بجز ژلفون سیخ داغ کردن تودندون که ساکت شه بلدیدبهم بگید برادرشوهرم معلوله یه ماه در ...

سیر بزارید روش 

پیاز با پوست بزارید رو شعله وقتی پخت مغز وسطشو یکم ک ولرم شد بزارید رو دندونش انشالله ک جواب میده

خدایا هم میدونی .. هم میتونی  میشه یه صلوات برام بفرستید ؟ 💜
امکان داره دندون آبسه کرده باشه باید هر چه زودتر ب دندان پزشک مراجعه کنید با روش های خونگی خوب نمیشه

بخداپولشونداریم بهزیستی فرستادنم پیش دانشجو اونام چون دندوناش تمام پیچ مهره هست دست نزدن هرجابگی رفتن کاری نکردن به عصب رسیده خداخودش تواین شب عزیزکمکش کنه

سیر بزارید روش  پیاز با پوست بزارید رو شعله وقتی پخت مغز وسطشو یکم ک ولرم شد بزارید رو دندونش ...

بخدا ازروغن ترمز بگیر تاسیر توگوش رودندون خمیرفلفل یاسرکه واب نمک چای قرقر کردن ساکت نمیشه معلول ذهنیه تعادل نداره توراه رفتن بچه بوده افتاده تمام دندونش پیچ مهره اس

بخدا ازروغن ترمز بگیر تاسیر توگوش رودندون خمیرفلفل یاسرکه واب نمک چای قرقر کردن ساکت نمیشه معلول ذهن ...

عزیزم انشالله ک‌ خوب بشه ای کاش از دکتر بپرسید گناه داره

خدایا هم میدونی .. هم میتونی  میشه یه صلوات برام بفرستید ؟ 💜