2777
2789
عنوان

پیش نماز

84 بازدید | 6 پست

جوانی با چاقو وارد مسجد شد و گفت: بین شما کسی هست که مسلمان باشد؟ همه با ترس و تعجب به هم نگاه کردند و سکوت در مسجد حکم‌فرما شد. بالاخره پیرمردی با ریش سفید از جا برخاست و گفت: آری من مسلمانم.

جوان به پیرمرد نگاهی کرد و گفت: با من بیا.

پیرمرد به دنبال جوان به راه افتاد و با هم چند قدمی از مسجد دور شدند. جوان با اشاره به گله گوسفندان به پیرمرد گفت: می‌خواهم تمام آنها را قربانی کنم و بین فقرا پخش کنم و به کمک احتیاج دارم.

پیرمرد و جوان مشغول قربانی کردن گوسفندان شدند و پس از مدتی پیرمرد خسته شد و به جوان گفت که به مسجد باز گردد و شخص دیگری را برای کمک با خود بیاورد. جوان با چاقوی خون آلود به مسجد بازگشت و باز پرسید: آیا مسلمان دیگری در بین شما هست؟

افراد حاضر در مسجد که گمان کردند جوان پیرمرد را به قتل رسانده نگاهشان را به پیش‌نماز مسجد دوختند. پیش‌نماز رو به جمعیت کرد و گفت: چرا نگاه می‌کنید؟ به عیسی مسیح قسم که با چند رکعت نماز خواندن کسی مسلمان نمی‌شود.

🤣🤣🤣

اسم پسرک تو پروفایلم حنظله هست. توصیف خالق این تصویر درباره امضای کاریکاتوریش شنیدنیه... حنظله امضای من است. هر کجا میروم یا در هر ملاقاتم همه از او میپرسند. من در یک گرداب این کودک را متولد کردم و بعد به مردم تقدیمش کردم. اسم او حنظله است و به مردم قول داده تا جز حقیقت نبیند و نگوید. من او را به شکل کودک نا زیبایی رسم کردم. موهایش شبیه جوجه تیغی است. حنظله چاق نیست، شاد نیست، آرام نیست، و هرگز شبیه کودکان نازپرورده هم نمیباشد او پا برهنه است؛ مانند تمامی کودکان مهاجر به اردوگاه ها. او برای من یک نشانه است که مرا از ارتکاب هر اشتباهی باز میدارد. دستان او در پشت سرش به هم جفت شده اند که شاید نشانی از عدم پذیرش باشد.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دو تا مسیحی داشتن ماه رمضون توی جاده راه میرفتن مسیر و گم میکردن ...اسم یکی استیو بوده یکی جیمز ...از دور یه مسجد میبینن بعد چند ساعت سر ظهر ...جیمز میگه بیا بگیم مسلمونیم بریم یه چیزی بخوریم ...استیو قبول نمیکنه میگه نه عوض نکن خودت رو ...جیمیز اسمش رو میزاره امین و میرن دم مسجد...روحانی مسجد میگه سلام از کجا اومدید چقد خسته اید اسمتون چیه؟استیو میگه استیو ..جیمز میگه امین...روحانی میگه بچها به استیو جان آب بدید امین جان روزه دارن تا افطار صبر میکنن😂😂

این داستان عالیه من همیشه بهش فکر میکنم ‌. چقدر مسلمونیم ؟

بنظر من تو این دوره زمونه کمتر کسی مسلمونه اکثرا فقط ادعاشو دارن.

طرف حق دیگرانو میخوره،تهمت میزنه،دروغ میگه و هزارو ی کار دیگه...آخر سرم با چهار رکت نمازو،روزه گرفتن میخاد جمعش کن.در صورتی که یک مسلمون واقعی حق کسیو نمیخوره،دروغ نمیگه،قضاوت نمیکنه،اشک کسیو در نمیاره