2777
2789

الهی هزار مرتبه شکرت

مبارک باشه 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
بیشتر ببینید
مبارک باشه عزیزدلم خدارو صد هزار مرتبه شکر مادر شدنت مبارک  منم دعا کن 😭😭

به خدا این ماه تا موعدم بیخیال ترین بودم  تو هم بیخیال باش . راستی من از خود امام رضا خواستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روز ولادت امام رضا ع هدیه گرفتی الحمدالله 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
بیشتر ببینید

بچه من ظهر تاپیک زدم ولی کسی بهم کمک نکرد

من دوره قبل اورژانسی خوردم و پریود شدم ولی ۱۷ این دوره سونو دادم دکتر گفت ساک بارداری داری گفتم من ۸روز دیگه پریود میشم و بتا دادم منفی بود

چون ماه گذشته سونو داده بودم همه رحم و تخمدان ها سالم و کیست نبود حالا میخوام بدونم این پلیپ یا فیبروم اگر باشع میشه تو بیست روز تشکیل بشه