mahsayeiiii مدیر عضویت: 1400/05/29 تعداد پست: 8386 عنوان سگ اخلاقه | مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 17 پست ابرو بره زندگی همونو جهتم کرده مامانمو مریص کرده بازم دست ا سرش بر نمیداره لیچارمون کرده تو رو خدا دعا کنین بمیره تا شب سکته کنه بمیره یا تصادف کنه بمیره خدااااااا بابامو میگم بمیره خدا بکششش# آمین کاربریم دست خودم و دوستامه 1402/03/10 | 18:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahsayeiiii مدیر استارتر عضویت: 1400/05/29 تعداد پست: 8386 ای بابا🥺🥺🥺کاش میشد از دستش گم و گور بشید☹ نمیشه پیدامون میکنهمن دلم میشکنه ک تو فامیل همسایه فقط از ما این جوریه ک همش بیکاره و خونه اس و دعوا میکنه تو مهمونی ها میبینم مامان من افسرده تر از بقیه ماماناس و بچه هاش هم هیچ وقت از ته دل نخندیدیم همش استرس کاربریم دست خودم و دوستامه
meika_h عضویت: 1402/01/09 تعداد پست: 1431 نمیشه پیدامون میکنه من دلم میشکنه ک تو فامیل همسایه فقط از ما این جوریه ک همش بیکاره و خونه ا ... بمیرم برای دلت🥺🥺😭ب مامانت خیلیی خیلی نزدیک شو نزار غصه بخوره خدایی نکرده مریض بشه خدایا شکرت❤🥺
mahsayeiiii مدیر استارتر عضویت: 1400/05/29 تعداد پست: 8386 بمیرم برای دلت🥺🥺😭ب مامانت خیلیی خیلی نزدیک شو نزار غصه بخوره خدایی نکرده مریض بشه دیگ مریض شده پول دکترم نداره ولی بابام گوشش بدهکار نیس کاربریم دست خودم و دوستامه