mahrad70 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/13 تعداد پست: 5008 عنوان جدا خواباندن کودک 134 بازدید | 15 پست یک سال و نیمشه و عادت داره بین من و همسرم میخوابه جدا کنم گریه میکنه چکار کنم خدا دستمو بگیر💙همیشه باهام باش💚 1402/03/10 | 17:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حوریه96 عضویت: 1401/10/28 تعداد پست: 1273 رختخوابشو تو یه اتاق دیگه بذار شما و همسرت پیشش باشین وقتی خوابش برد برین اتاق خودتون ❌مرگ بر صهیونیست کودک کش🇮🇱❌برای کودکان مظلوم فلسطینی 🇵🇸😭 پولدار بد میبینی،. از پول بدت نمیاد... دیندار بد میبینی،. از دین بدت میاد؟! آدم باش....
saheliiiiii عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 20218 رختخوابشو تو یه اتاق دیگه بذار شما و همسرت پیشش باشین وقتی خوابش برد برین اتاق خودتون امضاتومتوجه نمیشم هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست
mahrad70 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/13 تعداد پست: 5008 رختخوابشو تو یه اتاق دیگه بذار شما و همسرت پیشش باشین وقتی خوابش برد برین اتاق خودتون گگذاشتم یکبار اما نصفه شب که برا شیرخشک بلند میشه گریه میکنه میاد بغلم خدا دستمو بگیر💙همیشه باهام باش💚
حوریه96 عضویت: 1401/10/28 تعداد پست: 1273 امضاتومتوجه نمیشم ویلدورانت درباره زنان تو زمان هخامنش اینو نوشته ❌مرگ بر صهیونیست کودک کش🇮🇱❌برای کودکان مظلوم فلسطینی 🇵🇸😭 پولدار بد میبینی،. از پول بدت نمیاد... دیندار بد میبینی،. از دین بدت میاد؟! آدم باش....
mahrad70 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/13 تعداد پست: 5008 من بچم۲ سالشه پیش خودم میخوابه وسطتون؟ خدا دستمو بگیر💙همیشه باهام باش💚
حوریه96 عضویت: 1401/10/28 تعداد پست: 1273 گگذاشتم یکبار اما نصفه شب که برا شیرخشک بلند میشه گریه میکنه میاد بغلم طبیعیه دیگه یکم طول میکشه تا عادت کنهدوباره خوابش برد بذار سرجاش بروباید صبر کنی خیلی طول میکشهمنم پسرم یه سال و نیمشه خیلی وقته جاشو جدا کردم چون شیرخشکی بود ❌مرگ بر صهیونیست کودک کش🇮🇱❌برای کودکان مظلوم فلسطینی 🇵🇸😭 پولدار بد میبینی،. از پول بدت نمیاد... دیندار بد میبینی،. از دین بدت میاد؟! آدم باش....
saheliiiiii عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 20218 ویلدورانت درباره زنان تو زمان هخامنش اینو نوشته آهانمن فک میکردم یک جمله فلسفه هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست
sare333 عضویت: 1399/07/08 تعداد پست: 3986 ببخشید ولی همون از نوزادی کودک باید تو رختخواب خودش بخوابه فقط بزارینش کنار خودتون و بعد کم کم جدا کنید هیچوقت نباید وسط بخوابه بعد میگین چرا رابطمون با شوهرمون سرد شده ...الانم معلومه که گریه میکنه اول از وسط جداش کنید کم کم بندازین دورتر
حوریه96 عضویت: 1401/10/28 تعداد پست: 1273 آهان من فک میکردم یک جمله فلسفه نه بابا 😂 ❌مرگ بر صهیونیست کودک کش🇮🇱❌برای کودکان مظلوم فلسطینی 🇵🇸😭 پولدار بد میبینی،. از پول بدت نمیاد... دیندار بد میبینی،. از دین بدت میاد؟! آدم باش....
mahrad70 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/13 تعداد پست: 5008 طبیعیه دیگه یکم طول میکشه تا عادت کنه دوباره خوابش برد بذار سرجاش برو باید صبر کنی خیلی طول میکشه ... عزیزم نصفه شبا تا چند وقتش بود ک بیدار میشد برا شیر؟من بچم هنوز ساعت ۴ و ۵ پا میشه برا شیر خدا دستمو بگیر💙همیشه باهام باش💚
حوریه96 عضویت: 1401/10/28 تعداد پست: 1273 عزیزم نصفه شبا تا چند وقتش بود ک بیدار میشد برا شیر؟ من بچم هنوز ساعت ۴ و ۵ پا میشه برا شیر هنوزم بیدار میشه بعضی شبا دو سه بار. کمتر و بشتر هم میشه ❌مرگ بر صهیونیست کودک کش🇮🇱❌برای کودکان مظلوم فلسطینی 🇵🇸😭 پولدار بد میبینی،. از پول بدت نمیاد... دیندار بد میبینی،. از دین بدت میاد؟! آدم باش....
kodaaaaaa3333 عضویت: 1401/01/18 تعداد پست: 10461 عزیزم نصفه شبا تا چند وقتش بود ک بیدار میشد برا شیر؟ من بچم هنوز ساعت ۴ و ۵ پا میشه برا شیر ۴ الی پنج بار بیدار میشه ؟؟یا ساعت ۴ بیدار میشع ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔
mahrad70 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/13 تعداد پست: 5008 ۴ الی پنج بار بیدار میشه ؟؟یا ساعت ۴ بیدار میشع نه ساعت ۴تا کی باید پاشن تا چند وقتگی خدا دستمو بگیر💙همیشه باهام باش💚