2777
2789

رختخوابشو تو یه اتاق دیگه بذار شما و همسرت پیشش باشین وقتی خوابش برد برین اتاق خودتون

❌مرگ بر صهیونیست کودک کش🇮🇱❌برای کودکان مظلوم فلسطینی 🇵🇸😭                        پولدار بد می‌بینی،.                              از پول بدت نمیاد...                  دیندار بد می‌بینی،.                  از دین بدت میاد؟!             آدم باش....
رختخوابشو تو یه اتاق دیگه بذار شما و همسرت پیشش باشین وقتی خوابش برد برین اتاق خودتون

امضاتومتوجه نمیشم 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

گگذاشتم یکبار اما نصفه شب که برا شیرخشک بلند میشه گریه میکنه میاد بغلم

خدا دستمو بگیر💙همیشه باهام باش💚
امضاتومتوجه نمیشم 

ویلدورانت درباره زنان تو زمان هخامنش اینو نوشته

❌مرگ بر صهیونیست کودک کش🇮🇱❌برای کودکان مظلوم فلسطینی 🇵🇸😭                        پولدار بد می‌بینی،.                              از پول بدت نمیاد...                  دیندار بد می‌بینی،.                  از دین بدت میاد؟!             آدم باش....
گگذاشتم یکبار اما نصفه شب که برا شیرخشک بلند میشه گریه میکنه میاد بغلم

طبیعیه دیگه یکم طول میکشه تا عادت کنه

دوباره خوابش برد بذار سرجاش برو

باید صبر کنی خیلی طول میکشه

منم پسرم یه سال و نیمشه خیلی وقته جاشو جدا کردم چون شیرخشکی بود

ویلدورانت درباره زنان تو زمان هخامنش اینو نوشته

آهان

من فک میکردم یک جمله فلسفه 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

ببخشید ولی همون از نوزادی کودک باید تو رختخواب خودش بخوابه فقط بزارینش کنار خودتون و بعد کم کم جدا کنید هیچوقت نباید وسط بخوابه بعد میگین چرا رابطمون با شوهرمون سرد شده ...الانم معلومه که گریه میکنه اول از وسط جداش کنید  کم کم بندازین دورتر

آهان من فک میکردم یک جمله فلسفه 

نه بابا 😂

طبیعیه دیگه یکم طول میکشه تا عادت کنه دوباره خوابش برد بذار سرجاش برو باید صبر کنی خیلی طول میکشه ...

عزیزم نصفه شبا تا چند وقتش بود ک بیدار میشد برا شیر؟

من بچم هنوز ساعت ۴ و ۵ پا میشه برا شیر 

خدا دستمو بگیر💙همیشه باهام باش💚
عزیزم نصفه شبا تا چند وقتش بود ک بیدار میشد برا شیر؟ من بچم هنوز ساعت ۴ و ۵ پا میشه برا شیر 

هنوزم بیدار میشه 

بعضی شبا دو سه بار. کمتر و بشتر هم میشه

عزیزم نصفه شبا تا چند وقتش بود ک بیدار میشد برا شیر؟ من بچم هنوز ساعت ۴ و ۵ پا میشه برا شیر 

۴ الی پنج بار بیدار میشه ؟؟یا ساعت ۴ بیدار میشع

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔