2777
2789
عنوان

کسی اینجوری بوده؟!

82 بازدید | 10 پست

سلام وقت بخیر دوستان من دو سه بار رابطه محافظت نشده داشتم بعد الان از پریودم۱۱ روز میگذره، با توجه به تنبلی تخمدانی که داشتم قبلا یاکیست ، پریودم عقب میوفتاد اما درد شکم یا درد سینه داستم همیشه اما الان ایندفعه دردی ندارم به بو خیلی حساس شدم خیلی بو رو میفهمم ازمم ترشحات خیلی زیادی میاد مثل ادراره خیلی رقیق ممکنه باردار باشم فقط این علائم رو دارم کسی این مدلی یوده ..؟! بیبی نزدم فعلا میگم شاید نباشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مبارکه مامان شدی

ممکنه یعنی؟! تازه امروز میخوام برم بیبی بگیرم همیشه پریودمعقب میوفتاد اما همراه با درد و لکه ی زیاد اما این دفعه هیچ علائم پریودی ندارم فقط به بود حساس شدم زود حالت تهوع میگبرم یا اینکه به شدت ترشح دارم

بارداری

شما خودتون اینجوری بودید؟! من قبل از عید اقدام کردم دو سه ماهی نشد دیگه ول کردم جلوگیری کردم الانم دو سه بار محافظت نکردیم پریودم عقب افتاده این علائمارو دارم