2777
2789
عنوان

بیاین در دل کنین

31 بازدید | 2 پست

هرچی میخواین بگین هرچی که ازش ناراحتین 

تمام سعی مو میکنم همرو جواب بدم انرژی بدم🙂🤝

از خواب بیدار میشم.. 🛌صورتم رو میشویم🧖🏻‍♀️صبحانه را میخورم🍛🍲و به مطبی که دارم میروم👩🏻‍⚕دندان های مردم مختلف را معاینه میکنم...😍و بر میگردم به خانه 🏠 خستم و رو تخت دراز میکشم🛏🧸و به عکس بچگی هایم نگاه میکنم... 👧🏻😍و میگویم :«دختره بچه ای که زود رنج بود الان رو پای خودش ایستاده و کار و کاسبی برای خودش راه انداخته و خانم دکتری برای، خودش شده👩🏻‍⚕🥺»و ادامه میگویم«دیدی ، خانومه خودت شدی😍😎»و از خستگی کم کم خوابم میبَرَد... 😴🛌به امید روزی که دندون پزشک خوبی بشم😍عاشق کره ام 😍و با حیوان ها مهربونم🦙🐫🦘ازم اصلا نخواین سنم رو بگم، تو خصوصی هم زیاد اصرار نکنین بگم به کمتر کسی میگم چند سالمه :) 🗿💔
چرا یه دختر به خودش اجازه می‌ده به من توهین کنه

اقا با تمام احترام لطفا از تایپیک بیاید بیرون با تشکر 

امیدوارم دیگه هیچ. کسی هیچ کسی به خودش اجازه نده بی دلیل به بقیه توهین کنه 🙂🤝

از خواب بیدار میشم.. 🛌صورتم رو میشویم🧖🏻‍♀️صبحانه را میخورم🍛🍲و به مطبی که دارم میروم👩🏻‍⚕دندان های مردم مختلف را معاینه میکنم...😍و بر میگردم به خانه 🏠 خستم و رو تخت دراز میکشم🛏🧸و به عکس بچگی هایم نگاه میکنم... 👧🏻😍و میگویم :«دختره بچه ای که زود رنج بود الان رو پای خودش ایستاده و کار و کاسبی برای خودش راه انداخته و خانم دکتری برای، خودش شده👩🏻‍⚕🥺»و ادامه میگویم«دیدی ، خانومه خودت شدی😍😎»و از خستگی کم کم خوابم میبَرَد... 😴🛌به امید روزی که دندون پزشک خوبی بشم😍عاشق کره ام 😍و با حیوان ها مهربونم🦙🐫🦘ازم اصلا نخواین سنم رو بگم، تو خصوصی هم زیاد اصرار نکنین بگم به کمتر کسی میگم چند سالمه :) 🗿💔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید